Pluspunten
Zie mijn waardering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geen verzendkosten
Pluspunten
Dat ik dit onderdeel niet ergens anders kon bestellen
VerbeterpuntenDat de levertijd niet al te best is heb meerdere dagen moeten wachten voor mijn bestelling
Pluspunten
Goede communicatie na slechte levering
VerbeterpuntenVerkoop geen gebruikte, kapotte artikelen.
Geachte Annelies. bedankt voor uw beoordeling. Het uitleveren van al onze bestellingen moeten/worden allemaal gecontroleerd en er zou nooit een gebruikt artikel geleverd mogen worden. Dit is door ons niet goed opgepakt waarvoor onze excuses. Toch bedankt voor het positief commentaar over de communicatie en zullen dit zeker meenemen om het eea te verbeteren. met vriendelijke groet, Quofi.nl
Communicatie ivm bezorging. Heb op tijd besteld, maar niet geleverd volgens de beloftes op de website. Heb zelf moeten bellen hoe het met de levering zat, bleek ergens een interne communicatie foutje te zijn. Pas op dinsdag geleverd ipv vrijdag. Jammer dat er niet even contact is opgenomen
Pluspunten
Duidelijke website, gemakkelijk en duidelijk bestelproces, goede communicatie over de levering en snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke omschrijving product. Verzending via PostNL en tijdige berichtgeving.
VerbeterpuntenMogelijk inzicht maximale duur verzending van bestelling.
Pluspunten
goede prijs voor perfekt produkt (GU hef/schuif systeem voor deur.) snelle levering en goed verpakte produkten.
Pluspunten
Zeer goede & snelle levering. Een van de producten was beschadigd, maar door snelle service was dit ook zo weer opgelost.
Pluspunten
goed assortiment.. snelle levering
Verbeterpuntenbedrijf is niet heel erg bekend volgens mij.. maar ik heb geen tv dus dat is het misschien.
Pluspunten
Snel en voordelig
Pluspunten
Reageert snel op vragen. Snelle verzending.
VerbeterpuntenIn eerste instantie is het verkeerde product geleverd, maar was snel opgelost.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR