Pluspunten
Super duidelijk en zeer goede communicatie
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
Duidelijk en correct telefonisch contact Zeer snelle levering Mooie spullen
VerbeterpuntenWebsite informatie niet altijd consistent Veel vakjargon zonder "vertaal informatie" voor de leek
Pluspunten
Netjes verpakt.
VerbeterpuntenBij de bestelling werd aangegeven dat het maandag 2 november zou worden afgeleverd, wat goed uitkwam. Helaas zonder enig bericht te krijgen bleef levering uit. We kregen wel de factuur gemaild, maar niets over de bezorging. Uiteindelijk is de bestelling wel keurig afgeleverd. Maar een goede communicatie hierover zou ik prettig vinden, omdat ik het vervelend vind als het steeds bij buren wordt afgeleverd omdat het op een andere dag komt.
Pluspunten
Communicatie via de mail was perfect.
VerbeterpuntenJe mag zelf een afleverdatum intoetsen op jullie site, maar op die dag wordt het niet afgeleverd, dat is jammer. Misschien dat jullie hierin duidelijker kunnen zijn om zo misverstanden te voorkomen.
Verpakking kan zuiniger, kleiner.
Pluspunten
Prijs, directe levering
VerbeterpuntenGeen mail ontvangen dat het daadwerkelijk verstuurd was de volgende dag. Zelf achteraan moeten bellen met die vraag. Dus er is in de mail ergens iets mis gegaan. Maar al met al zeker een aanrader dit bedrijf
Pluspunten
Zeer goede cq. duidelijke website en snel vindbaar. Misschien nog belangrijker, vooral een correcte orderafwikkeling met snelle levering.
VerbeterpuntenOp dit moment alles naar mijn wens en geen verbeterpunten.
Pluspunten
wat u zegt (op uw website) dat doet u.
Verbeterpuntenhet pak zou tussen 10.30 en 12.30 uur worden bezorgd. Op de track & trace werd aangegeven dat er vertraging was en dat de bezorger onderweg was. ik ben daarvoor expres thuis gebleven, maar het pakket werd pas om 18.30 uur afgeleverd. een betere communicatie van Postnl had ervoor kunnen zorgen dat ik mijn middag beter had kunnen besteden. daar kunt u niets aan doen, maar misschien iets om eens met postnl te bespreken. m.vr.gr, Tinus Kappen
Pluspunten
prima internetwinkel met scherpe prijs en snelle levering.
Pluspunten
zeer snelle bezorging van het bestelde.
Verbeterpuntenhierover nog geen mening.
Pluspunten
overzichtelijk assortiment, makkelijk betalen met IDeal
beter op tijd leveren
ja
Pluspunten
Snelle levering en dat zonder verzendkosten
Pluspunten
Doen wat ze beloven ...dikke duim !!
VerbeterpuntenBen ik nog niet achter ....
Pluspunten
Duidelijke website/bestelling/betaling/levering ging vlot!
Afspraken nakomen. Heb verkeerde spullen gehad. Heb 2 keer gebeld en moest m'n adres geven dan zou het geregeld worden. Heb nog niks gehoord. Slechte zaak.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR