Pluspunten
Goede goedkope materialen, vlotte le4vering.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid, snelheid van communiceren en levering
VerbeterpuntenOp de bestelopdracht stond een ander bedrag, dan ik betaald had. Dit kwam door een actie, dat verzendkosten niet betaald hoefden te worden. Deze actie liep net af. maar de website was nog niet helemaal bijgewerkt. Dit is een verbeterpunt.
Pluspunten
Had op het laatst bij betaling via ideal ontdekt dat ik met verkeerde pas bezig was. Daarna betaald met juist pas. Geld afgeschreven maar bestelling was mislukt. Volgende ochtend werd de originele bestelling achterhaald en meteen verzonden. Allemaal goed geregeld.
Pluspunten
Snelle levering, goedkoop, en geen verzendkosten.
VerbeterpuntenVerpakking was niet echt stootbestendig
Pluspunten
Snelle reactie, communicatie (per email) en levering.
Pluspunten
Zeer snelle en goede levering.
Als je een links slot bestelt moet je ook Een linkse krijgen maar ik kreeg een rechtse met een linkse plaat voor deurpost.
Beste R.G.C Ivens, Bedankt voor uw beorodeling en excuses voor het ongemak. U kunt uw order gratis retourneren via ons antwoordnummer. U krijgt dan kosteloos het juiste artikel toegestuurd. Met vriendelijke groet, www.Quofi.nl
Pluspunten
Snel en zonder problemen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Keurige levering
Pluspunten
Prijs!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed duis=delijk en snelle levering
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR