Pluspunten
Vooral opvallend was de snelle levertijd. Dat was in uren, niet in dagen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering en goedkoop
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
het zal zeer zeker niet mijn laatste aankoop zijn bij deze zaak !!
Pluspunten
Ik kan deze webwinkel zeer zeker aanbevelen. Ik heb slechts eenmaal contact gehad over de levering omdat mij dit niet duidelijk was en ik dacht geen 3s code te hebben ontvangen. Deze zat echter verwerkt in d epakbon
VerbeterpuntenVermeldt de 3s code van het pakket niet in een PDF maar los in de mail (of beide natuurlijk).
Beste j.w.m. Beck, Bedankt voor uw beoordeling en uw verbeterpunt. Dit gaan wij oppakken aangezien het inderdaad makkelijker en duidelijker kan door het in de mail toe te voegen. Met vriendelijke groet, www.Quofi.nl
Pluspunten
Ben Tevreden
Pluspunten
Geen verzendkosten. Mooie prijzen. Snel
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijk
VerbeterpuntenBubbel folie gebruiken in de doos, de inhoud schoof heen en weer in de doos, was bij mij niet heel erg want het was niet breekbaar maar misschien een tip..
Pluspunten
Geen verzendkosten, goed kwaliteit en ruime keuze
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Apparaat ziet er goed verzorgt uit. Duidelijk beeld geeft het weer.
VerbeterpuntenHandleiding erg summier. oor A technische mensen kan dit naar mijn mening problemen op leveren. Dat geldt dan ook voor het ontbreken van een goede beschrijving van het apparaat in het Nederlands, want niet iedereen beheerst de Engelse taal
Pluspunten
Alleen maar positief! We kregen het supersnel thuis.
Pluspunten
Goede prijs en geen verzendkosten
VerbeterpuntenBelofte niet nagekomen en ook later bezorgd dan de afspraak was.Geeft u eerder aan dat er vertraging in de levering ontstaat dan voorkomt u veel negatieve beoordelingen.
Beste Quofi klant, bedankt voor uw beoordeling. Dit is inderdaad zeer vervelend. Door problemen met bij onze vervoerder is uw order een paar dagen vertraagd. Onze excuses voro het ongemak. Met vriendelijke groet, www.Quofi.nl
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR