Pluspunten
Attent en klantvriendelijk
Pluspunten
- Duidelijke specificaties van het product - Eenvoudig te bestellen - Productieinformatie was bijgevoegd bij de bevestigingsmail - Snelle levering
Verbeterpunten- De track & trace informatie heb ik pas ontvangen nadat de bestelling was afgeleverd - Meer betaalmogelijkheden (CreditCard, PayPal, etc.) - Mijn account uitbreiden met een mogelijkheid om bestelling(en) te bekijken en de status te volgen
Pluspunten
Zeer snelle en goede reactie op vraag aan klantenservice. Beste prijs voor betreffende onderdeel op internet. Keuze over leverdatum. En binnen 24 uur geleverd. Alle afspraken nagekomen. Perfect!
Pluspunten
Snelle levering (binnen 24 uur) Website werkt prima.
VerbeterpuntenIk heb geen track/trace code ontvangen om mijn pakje te kunnen volgen.
Pluspunten
Super snelle levering. 's avonds besteld, volgende dag netjes geleverd. Geen bezorgkosten: super.
VerbeterpuntenBij de ingave van de bestelling via de webshop was speciaal gekozen voor een afwijkend afleveradres. Helaas is de bestelling verzonden naar het factuuradres.
Pluspunten
supersnel klantvriendelijk
Pluspunten
er worden geen verzendkosten berekend, ook niet voor kleine bestellingen. snelle levering
Pluspunten
Goedkoop snel en geen verzendkosten. Helemaal top
Pluspunten
goede snelle afhandeling
Pluspunten
Snelle service en een ruim assortiment.
VerbeterpuntenNog ruimer assortiment.
Pluspunten
Prijsstelling
Verbeterpuntenlevertijd
Pluspunten
Accuraat en snel geleverd
VerbeterpuntenPakje is bij buur afgeleverd door POSTNL, onder vermelding van verkeerd huisnummer. Heeft zoektocht opgeleverd. Maak het a.u.b. mogelijk alleen op juiste adres te laten bezorgen en anders naar depot te brengen: Liever niet bij buur.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs, duidelijke communicatie omtrent levering
Belofte voor 21:30 uur besteld is de volgende dag geleverd niet waargemaakt. Ik heb tussen 19:30 en 20:0 uur besteld en de aflevering was 2 dagen later. Was in dit geval niet hinderlijk, maar is natuurlijk niet correct.
Beste M. Schenk, Uw order was bij ons niet goed in het systeem gekomen en is daardoor handmatig de volgende dag ingevoerd. Dit heeft inderdaad geresulteerd in een dag vertraging in de levertijd. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, www.Quofi.nl
Pluspunten
Geen verzendkosten, betrouwbaar, snelle levering (over het algemeen binnen 1 dag behalve als je op vrijdag besteld, dan komt het dinsdag aan) en netjes verpakt.
Pluspunten
Perfecte service, heldere communicatie van de levering. Snelle levering. Tijdelijk geen bezorgkosten is ideaal voor kleine bestellingen.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR