Pluspunten
Mijn pakket was vertraagd maar 1 telefoontje en ze wisten precies waar het pakket lag (lag bij TNT distributie centrum) duidelijk en prima verder, ik wist dat pakket onderweg was en daar ging het me om. Werd me direct aangeboden om nieuwe achteraan te sturen mocht pakket er binnen 2 dagen nog niet zijn.
VerbeterpuntenMijn ervaring is perfect. Ondanks dat ik een 5 geef voor leertijd maar in mijn situatie is dat overmacht. Verzending blijft een uitbesteed verhaal
Pluspunten
supersnelle levering goed verpakt goede prijs
Pluspunten
Communicatie
Pluspunten
Snelle verzending
Verbeterpuntenaanmelden ging niet lekker was wat verwarrend
Pluspunten
Zeer snelle levering van 2 kleine artikeltjes: prima service!!!
VerbeterpuntenDe druksnapper en het ringetje zijn verzonden in 2 van bolletjes plastic voorziene enveloppen. Kan volgens mij in een enveloppe en is dan ook qua verzendkosten goedkoper.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Als je aangeeft voor "21.00 besteld morgen in huis"en het wordt bijna 5 dagen later, dan hoor je een mailtje te sturen. Nu heb ik zelf moeten vragen waarom het zo lang duurde....
Pluspunten
- Snelle levering - vlot reactie per mail - geen verzendkosten - klantvriendelijk
VerbeterpuntenEigenlijk geen. Per about hadden ze het verkeerde aantal ringen gestuurd (te weinig). Op mijn mail hierover werd binnen het uur gereageerd met de melding dat de fout al was geconstateerd en dat de extra ringen onderweg waren. Had graag meer bij jullie besteld, maar jullie hadden niet alles wat ik zocht (natuursteen impregneer) dus misschien kunnen jullie het assortiment nog verder uitbreiden.
Errors uit webshop applicatie halen, geen bevestiging bestelopdracht en levering ondanks betaling
Pluspunten
Snelle service, keurig geleverd.
VerbeterpuntenN.v.t.
Beste Marcel, Volgens on systeem heeft u bij ons het artikel vaseline spray 300ml spuitbus Griffon CFS 1233133 wat volgens afspraak geleverd is. Vervelend te horen dat u dakdragers niet zijn geleverd volgens afspraak alleen verkopen wij ook geen dakdragers dus ben ik bang dat deze beoordeling voor een andere webshop bedoeld is. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons opnieuw te beoordelen. Met vriendelijke groet, Quofi.nl
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpuntenga zo door!
Pluspunten
Gemakkelijk zoeken Voordelig
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijs
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR