Pluspunten
Ik kreeg wat en bestelde en de volgende dag had ik het binnen.
Pluspunten
Snelle levering, accurate track en trace!
Pluspunten
Voorbeeldig: duidelijke site, goede prijzen, snelle levering, goed verpakt.
VerbeterpuntenMisschien handig om een digitale factuur op te sturen in plaats van een digitale pakbon. Maar dit is waarschijnlijk een kleine vergissing. Lossen we wel op.
Pluspunten
Komen hun afspraken na
Verbeterpunteniets beter toelichten, wanneer producten geleverd worden, (voorbeeld) ik kreeg vrijdags bericht waar in stond dat ik s' maandag's producten geleverd zou krijgen werd het zaterdag. beetje onduidelijk in de mail gezet.
Pluspunten
Snel
Pluspunten
snel en correct
Pluspunten
heel positief
VerbeterpuntenUitbreiding assortiment
Pluspunten
Geen verzendkosten, en ook geen retourkosten. Zeer snelle levering. TOP onderneming.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Communicatie over levertijd is goed.
Pluspunten
ik kon mijn product niet vinden.heb contact gezocht en kreeg meteen een goed antwoord . snelle levering.
Pluspunten
Het uitgebreide assortiment. Vlotte levering
VerbeterpuntenEigenlijk heb ik geen klachten , alleen de prijs van het product vinden wij iets aan de hoge kant.
Pluspunten
Pluspunten
snel duidelijk en makkelijk
Pluspunten
snelheid van levering.
Pluspunten
Duidelijk in de communicatie. Altijd fijn om mailtjes te ontvangen van de status van je bestelling en het moment van uitleveren met een track trace.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke website, nette prijzen
Pluspunten
duidelijke website, snelle levering, keuze beter dan bouwmarkt, goede prijs
Verbeterpuntengeen
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.