Pluspunten
Snelle reactie via mail op vragen, komt persoonlijk over. Goed assortiment.
VerbeterpuntenLogstieke planning klopte niet, kan ook bij de vervoerder hebben gelegen. Kwam twee dagen oater aan dan aangegeven.
Pluspunten
Was m'n eerste bestelling bij dit bedrijf en die werd prompt uitgevoerd! Ben zeer tevreden over hoe alles verlopen is.
VerbeterpuntenTja, hoe verbeter je iets wat zo ongeveer perfect loopt....
Pluspunten
producten die je nergens anders vind
Verbeterpuntenverzendkosten België aan de hoge kant
Pluspunten
duidelijke info dat product niet op vooraad was
Verbeterpuntenslecht verpakt, doos was ingedeukt bij levering
Pluspunten
Snel, exact wat ik nodig had
Verbeterpuntenbij tracking kreeg ik voor een 1/4 Euro-palet een PostNl tracking code, die uiteraard niet door PostNl werd vervoerd.
Pluspunten
Pluspunten
Groot assortiment, scherpe prijzen, professioneel materiaal, goede communicatie, snelle levering in stevige verpakking
Pluspunten
Snelle behandeling van orders en prijstechnisch concurrerend.
VerbeterpuntenCombinatie van losse onderdelen/producten tot compleet product zou handig zijn.
Pluspunten
Snel en accuraat
VerbeterpuntenGaat goed
Pluspunten
Wat ik ervan verwachtte
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levertijd, omdat ik op vrijdag iets wilde bestellen en het eigenlijk maandag in huis zou zijn had ik contact opgenomen per mail waarop direct gereageerd werd dat het ook zaterdag geleverd kon worden! Echt uitstekend! En het kon zelfs nog worden aangepast ivm de reeds geselecteerde levertijd op maandag!
VerbeterpuntenGa vooral zo door!
Pluspunten
Gewoon alles prima gegaan en vriendelijke bezorger!
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.