Pluspunten
Duidelijke communicatie via de mail ( dat de bestelling later geleverd werd omdat de steenklem niet op voorraad was)
VerbeterpuntenGeen levering binnen 1 werkdag zoals werd beloofd op de site
Pluspunten
Goed product, snel geleverd.
VerbeterpuntenLaat transport doorgeven in welk tijdsvlak ze komen
Pluspunten
Erg snelle levering.
VerbeterpuntenCommunicatie middels website.
Pluspunten
Prima service.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Zeer concurrerende prijs. Correcte levering conform afspraak.
VerbeterpuntenDe track & trace zou beter kunnen d.m.v. een koppeling aan de code. Nu moet je die overnemen en zelf invullen, wat bij een lange code niet prettig is vooral omdat de code zeer klein wordt weergegeven. Verder viel op dat de beschikbaarheid op de site bij het product de status "op voorraad" (groen vlakje) had en in de bestelprocedure bij het mandje een andere status die de indruk wekte dat het product nog door de leverancier besteld moest worden (blauw vakje). Dit wekt verwarring.
Pluspunten
VerbeterpuntenDuidelijkere informatie over het product
Pluspunten
Als ze iets hebben , dan sturen zij het direct.. Zij gaan er van uit dat hun toeleveranciers dat ook doen.. En de bezorging ook niets kwijt maakt! Helaas valt dat wel eens anders uit! Maar als je na de beloofde tijd niets hebt ontvangen, en je stuurt een mail , dan beantwoorden ze die meteen, en zoeken uit waar de kink in de kabel zit!
Verbeterpuntennu dus eerste de toeleverancier die niet toezond, en vervolgens de bezorging die de zending kwijt maakt.. zit nu wel 3 weken op een boor te wachten!
Pluspunten
de levering van de schommelzitjes is goed verlopen.
Verbeterpuntenkreeg geen melding via de mail dat de bestelling en de betaling goed gegaan was.
Pluspunten
Correct advies
Pluspunten
Zeer snelle levering en pakket gebracht tot in huis!
Pluspunten
Correcte afwerking en levering
Pluspunten
Prima snelle levering en de site is gemakkelijk via internet te vinden. Ook de beschrijving van in dit geval Emma Sport sokken was duidelijk, kon er anders nergens goedkoper en beter aan komen.
Pluspunten
Overzichtelijk site en correcte afhandeling
VerbeterpuntenSommige foto's zijn niet duidelijk
Pluspunten
Goede communicatie, zeer snelle leveringen
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Goed geholpen tijdens telefonisch contact omdat het ons niet lukte tot betaling over te gaan.
VerbeterpuntenMogelijk lag het aan ons zelf waarom het niet lukte om alle gegevens bij de bestelling in te vullen. Nl. ons adres invullen lukte niet en daarom konden wij niet verder om tot betaling over te gaan.
Pluspunten
Duidelijke productomschrijving Snelle vlotte levering
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.