Pluspunten
Doen gewoon wat ze beloven.
Pluspunten
Perfecte communicatie, zeer scherpe prijs
Pluspunten
Komen afspraken netjes na
VerbeterpuntenPer mail en sms op de hoogte worden gebracht van het exacte levermoment zou fijner zijn
Pluspunten
Het was voor mij de eerste keer dat ik iets bestelde bij Quofi. Het door mij bestelde product was niet voldoende op voorraad, ik werd netjes op de hoogte gebracht via de mail. Ik had de mail beantwoord en ik had vrij snel reactie, dat vond ik fijn! Pakket is netjes verpakt, ziet er gewoon goed uit!
VerbeterpuntenIk ben geen verbeterpunten tegengekomen.
Pluspunten
Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.
Pluspunten
Goede communicatie via emails prima prijsvoering en snelle levering.
VerbeterpuntenHoudt bovenstaande vast!!!
Pluspunten
Snel en correcte levering
VerbeterpuntenHet afbijtmiddel werkte totaal niet, dit is dus een minpunt. Overigens zeer tevreden over de snelle levering.Vr.gr. Piet
Pluspunten
Zeer snelle en correcte aflevering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Antwoorden snel via de mail. Stuurde sokken als extraatje
VerbeterpuntenWanneer er korting op schoenen zit zie ik graag dat het eraf gaat wanneer ik afreken. Kreeg antwoord in de mail zit in de prijs verwerkt. Voelt voor mij niet als dat er daadwerkelijk korting af is
Pluspunten
Kon aangeven wanneer het bezorgd kan worden.
Verbeterpuntenwel een heel grote doos voor die 2 dingen; wel goed verpakt
Pluspunten
Super snelle levering, 's avonds besteld volgende dag in huis zonder verzendkosten.
Pluspunten
Weer heel goed zaken gedaan, zoals het hoort! Goede prijs, snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, ook na telefonisch contact heel goed en snel geholpen
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Groot assortiment en goede prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenDe levertijd werd niet nagekomen. Een dag later geleverd dan bij bestelling ingevuld. Als men de latere levering had doorgegeven, was dit geen probleem geweest. Nu liep onze planning uit.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.