Pluspunten
Fijn dat ik zonder kosten kon ruilen, ook netjes via de mail gecommuniceerd.
VerbeterpuntenHet is prettig om de mogelijkheid te hebben de afleverdatum te kiezen, of bij bv een afhaalpunt op te halen.
Pluspunten
Snelle levering. Verzorgd pakket.
Pluspunten
Kompleet bedrijf qua communicatie, afspraken en stiptheid.
Pluspunten
Klantenservice reageert snel. Een broek besteld die een levertijd had van langer dan 2 werkdagen, ik had de broek dinsdag besteld, maar moest hem sowieso zondag hebben. Contact opgenomen met de klantenservice en de broek werd zaterdag bezorgt. Helemaal top!
Pluspunten
Er zijn voorlopig geen negatieve.
VerbeterpuntenGebruiksaanwijzing product bijna niet leesbaar, je hebt een vergrootglas nodig. Het is me niet duidelijk welke inspanningen er gebeuren op het vlak van duurzaamheid/ecologische standpunten bij de aankoop/productie van goederen.
Pluspunten
De prijs (tenminste van de aankoop die ik gedaan heb) was scherp.
VerbeterpuntenJuistere beschrijving en betere technische informatie, zoals tekeningen zijn wel handig bij aankoop van deurbeslag. Kwestie van op juiste manier te kunnen verwerken.
Pluspunten
Via chat kun je een vraag stellen. Werkt goed
Website kan beter overzichtelijker
Pluspunten
Snel, betrouwbaar en goede prijzen
Pluspunten
Goed info over vertraging in levering. Optie gegeven om bestelling eventueel te annuleren. Bestelling bleek toch binnen paar dagen leverbaar: prima!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ze doen wat ze zeggen, heldere website
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snel
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.