Pluspunten
Snelle levering en lage prijs.
Pluspunten
Materiaal dat geleverd is snel naar mij gestuurd. De kwaliteit van de bestelling materiaal is goed .Dakjewel.En ook goed ingepakt
VerbeterpuntenGeen opmerking priema
Pluspunten
snelle correcte levering
Pluspunten
Doet wat het beloofd, snelle levering.
Pluspunten
Duidelijk en snel!
VerbeterpuntenDe artikelen zagen er niet 100% nieuw uit. Bij één artikel ontbrak het label.
Pluspunten
dil tevreden over het geen ik bestelde was erg goed
Verbeterpuntennee volgen s mij alles oké
Pluspunten
Niet te beoordelen
Pluspunten
Hoeie prijs
Verbeterpuntenjuiste dag leveren
Pluspunten
Snelle levering, ruime keuze
Pluspunten
Uiterst tevreden.
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
ik ben zeer tevreden over mijn bestelling wat betreft de zeer snelle levering , om 21.00 besteld en inderdaad de volgende dag al bezorgd. top
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel bezorgd. Geen verzendkosten. Product goede prijs-kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenU weet niet wanneer het pakje bezorgd wordt. Ik bestelde vrijdag, wilde zaterdag laten bezorgen. Volgens uw website kan dat niet. Klantenservices gebeld: nee op zaterdag zijn er geen bezorgingen. Ik heb daarna maandag geselecteerd en besteld. Ik moest daarom heel hard lachen toen op zaterdag toch mijn pakje keurig werd bezorgd. Maar u weet zelf dus niet wanneer het bezorgd wordt. Ik vond het wel fijn dat het eerder was.
Pluspunten
Vlotte service en goed geholpen, een jas besteld die een maat te groot was, een medewerker op de chat gesproken en die heeft alles geregeld, de dag erna de jas in juiste maat ontvangen.
Pluspunten
snel en betrouwbaar
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.