Pluspunten
Alles was goed
Pluspunten
Prima prijs en snelle levering
Pluspunten
duidelijk en snel geleverd
Verbeterpuntengeen naamsbekendheid
Pluspunten
Dag na bestelling geleverd.
Pluspunten
scherpe prijzen, goede communicatie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Overzichtelijke website, prijzen zijn zeer gunstig ten opzichte van overige websites in deze categorie. Goede en snelle service/contact en afhandelingen.
Verbeterpunten1 klein detail misschien. In vervolg misschien iets beter kijken naar en vermelden op de website over (handschoen) maten. In mijn geval bij bestelling van handschoenen maat 8 (M)edium, zaten er ook handschoenen van maat 8 (L)arge bij. Blijkbaar zit er in deze 8 maat nog verschillende maten en dat stond niet op de website. Verder geen probleem.. ik kon ze zonder probleem gratis retour sturen en kreeg netjes een ander gekozen paar toegestuurd.
Pluspunten
Allemaal
VerbeterpuntenBlijf vooral zo doorgaan
Pluspunten
Super snelle levering
Verbeterpunten?
Pluspunten
Snelle levering uitstekende prijs. Zeker een bedrijf om bij terug te komen.
Pluspunten
snelheid + prijs
Verbeterpunten?
Pluspunten
Blijkbaar is alles positief. Als de kwaliteit van de batterijen nu nog goed is, is alles, echt waar, perfect. Dank u wel en proficiat.
Pluspunten
Een dikke voldoende. Het artikel was stukken goedkoper dan bij andere bedrijven. Boven de 20 euro, gratis bezorgen. Ik heb 3 maal dezelfde artikel a 7,50 per stuk gekocht. Voor 21.30 besteld de volgende dag in huis. Ideaal!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Good prices
VerbeterpuntenComunication i still wait an order never arrived
Pluspunten
Ik ben geen minpunten tegen gekomen. Alles volgens afspraak; lekker snel; alhoewel dit de eerste keer is geweest dat ik met u zaken heb gedaan.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.
Pluspunten
Snel en correct geleverd!
Pluspunten
Mijn eerste kennismaking is louter positief. Verrassend m.b.t de bestelmogelijkheden(groot assortiment) Zeker de moeite om bij de favorieten op te slaan. Snelle levering - groot assortiment
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
het juiste gereedschap voor een goede prijs
Verbeterpuntengeen
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.