Pluspunten
alles op tijd geinformeerd en geleverd
Pluspunten
Keurig voor elkaar
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
geen verassingen komt na wat er beloofd word.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
lage prijs
Verbeterpuntenwebsite verbeteren
Pluspunten
Goede prijzen en snelle levering
Pluspunten
Duidelijke website, Snel geleverd voor een goede prijs.
Pluspunten
gewoon goed bedrijf komt afspraken na voor 21.30 besteld morgen in huis en dat klopt.en goed prijs/ kwaliteit.
Pluspunten
Snel, goede prijs.
Pluspunten
Het ging allemaal prima
VerbeterpuntenGeen ga zo door. Dit is mijn ervaring. Ik ben van plan om meer te kopen.
Pluspunten
Duidelijk en snel.
VerbeterpuntenLink naar vervoerder voor levertijd.
Pluspunten
Levering prompt volgens afspraak.
VerbeterpuntenDe verpakkingsmethode (vouwdoos(je) kan kleine ijzerwaren zoek doen raken in de post, zodat kleine schroefjes e.d. uiteindelijk niet geleverd worden.
Pluspunten
Vlugge levertijd en een overzichtelijke website
VerbeterpuntenGa zo Door perfect
Pluspunten
- De bestelde sloten gekocht tegen de laagste prijs. - Goed verpakt verstuurd - Binnen de gestelde tijd
VerbeterpuntenVrijdag besteld zou maandag binnen komen. Werd zaterdag al geleverd. (gelukkig iemand thuis)
Pluspunten
besteld en volgende dag in huis
Pluspunten
Goede telefonische support. Snel geleverd
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Het werkt gewoon, zoals je verwacht. 's-avonds je bestelling opgeven en de volgende dag weer verder klussen. Als Post.nl niet al te laat is tenminste.
VerbeterpuntenAls je op vrijdag iets bestelt, is het mij niet duidelijk dat het op zaterdag wordt afgeleverd. Ik was even bang dat het dinsdag zou worden.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.