ik zou geen verbeter punten kunnen opnoemen daar wij voor het eerst met u hebben zaken gedaan en vooralsnog tevreden zijn
Pluspunten
zeer snel nette orderbevestiging per email Up to date email bezorgstatus Ik ben een zeer tevreden klant!!!!!
Pluspunten
Buitengewoon prettig, vriendelijke en snel handelende medewerkers, snelle service, kortom een bedrijf waar ik steevast zal aankloppen voor mijn goederen.
VerbeterpuntenIk kan me niets beter bedenken. Ga zo door !!
Pluspunten
Geweldig. Lekker snel en op de hoogte gehouden met email. Topppie!
Pluspunten
Binnen 1dag mijn artikel thuis. Even met Marc wat mail verkeer gehad, uitleg gedaan van de situatie en zaterdag ochtend keurig bezorgd. Goed bedrijf ,denkt mee met de klant, scherpe prijs en nog beter..... ze verlenen service iets wat je niet veel meer tegen komt. kortom een bedrijf waar je goed zaken mee kan doen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Zij waren de goedkoopste aanbieder van het product, gratis en snelle levering. Product de volgende dag al in huis. Erg tevreden.
Niet bij alle producten een foto, waardoor ik voor de zekerheid een product heb gekocht met foto maar daardoor mogelijk 1 onderdeel te veel heb gekocht (ik had alleen draaikiepbegrenzer nodig en niet het metalenplaatje met haak).
Pluspunten
Pluspunten
Aflevermogelijkheden (zelf kiezen van dag) vond ik een goed punt. Voorkwam dat de bezorger voor een dichte deur kwam.
Verbeterpunten- Bestelling bestond uit meerdere delen. Blijkbaar uit verschillende locaties verstuurd want eerst kwam PostNL langs en daarna een busje van Destil zelf. - Bloedspoortje in de vlag - Vlaggemast rook (nog steeds) erg muf.
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Zeer snelle levering van de produkten. Binnen 24 uur geleverd.
Pluspunten
Betrouwbare shop, snelle levering en scherpe prijzen.
Pluspunten
Na een fout in de bestelling een mail ontvangen,dat alles goed zou komen wat betreft de levering.zou de volgende dag bezorgt worden,tis nu 18.10uur van de volgende dag,heb nog niemand gezien of gehoord dus nog geen bestelling ontvangen.Vind dit geenszins bevredigend.
VerbeterpuntenBeloftes nakomen!
Geachte H van Koeveringe. Bedankt voor uw beoordeling. De bezorger van postnl is om 18.29uur met uw bestelling gearriveerd. Uiteindelijk toch op de afgesproken dag geleverd. Hopende dat u toch een fijn gevoel over uw bestelling via Quofi.nl over heeft gehouden en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Quofi.nl
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.