Pluspunten
Doet wat gevraagd wordt en wat ik verwacht van een dergelijk bedrijf.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
VerbeterpuntenWeet niet of het aan mij lag met de betaling. Maar het internet bankieren hing in eerste instantie niet goed. Maar ben super goed geholpen en alles geleverd gehad.
Pluspunten
Snel geleverd, goede producten voor eerlijke prijs. Zo wil je een webwinkel hebben.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten gevonden qua bestellen. Ik moest wel mijn winkelwagentje een keer aanpassen, omdat ik niet alle aantallen duidelijk worden genoemd op overzichtspagina's, waar je wel kunt bestellen. Nou ja, 'minor detail'...
geen
Pluspunten
Snelheid van levering goede kwalitiet artikelen
Pluspunten
Gewoon goed
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
De aankoop is vlekkeloos gegaan.
Pluspunten
Goede service, snelle reactie op vragen en snelle levering!
Pluspunten
Snel geleverd. goede prijs. snel mijn vraag beantwoord.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Super snelle levering voor een goede prijs
VerbeterpuntenBij ons ging het adres miet goed en de betaling niet goed
Pluspunten
Overzichtelijke website en snelle verzending. Via de email wordt ik goed op de hoogte gehouden van de status van de order.
VerbeterpuntenHet pakket werd verzonden naar het factuuradres ipv het verzendadres. In mijn geval was dit geen ramp (hetzelfde dorp) maar ik kan me voorstellen dat dit in andere gevallen storend kan zijn.
Pluspunten
Perfect geregeld. Snelle levering Echt een aanrader
Pluspunten
1 De laagste prijs voor dit product! 2 Goed en simpel verpakt 3 Binnen 10 uur geleverd Wat wil je nog meer!
VerbeterpuntenWees trots!
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
helaas kwamen de artikelen niet op tijd.
Pluspunten
Altijd snel geleverd. Bepaalde producten hebben een goede prijs lager dan de lokale bouwmarkt.
VerbeterpuntenDe zoekfunctie op de website is echt vreselijk. Een term intypen geeft meestal totaal andere resultaten. Bepaalde termen geeft geen resultaat terwijl via catergorie zoeken de producten wel gewoon aanwezig zijn. Ook sorteren op prijs bijvoorbeeld werkt voor geen meter. Ook is de website erg langzaam.
Pluspunten
Groot assortiment Bestelgemak Zeer snelle levering
VerbeterpuntenKan er geen bedenken
Pluspunten
Snelle en correcte levering!
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.