Pluspunten
Snelle levering Goed verpakt Redelijke prijzen (Vooralsnog) geen verzendkosten
VerbeterpuntenHeel miniscuul verbeterpuntje zijn misschien de mailtjes voor de factuur en pakbon. Die zijn nu vrij kaal, zou wel aardig zijn als het mailtje zelf ook de artikelen weergeeft. Nu is de pakbon of factuur alleen als attachment meegestuurd.
Pluspunten
Geen verzendkosten (tijdelijk?) aantal spullen die ik moeilijk ergens anders kon vinden
Pluspunten
snelheid en gratis bezorgen
Pluspunten
Goede prijs en zeer snel geleverd en informatie via mail was ook perfect! dit was mijn eerste bestelling bij Quofi maar als ik nog iets nodig heb zal ik zeker Quofi niet voorbij gaan
VerbeterpuntenIk zou het niet weten(eerste bestelling)
Pluspunten
Gratis verzonden en een scherpe prijs.
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Erg snelle levering. Geen verzendkosten en 90% giedkooer dan bij de Gamma!
VerbeterpuntenGeef aan dat je geen verzendkosten rekent.
Pluspunten
Overzichtelijk en zeer uitgebreid assortiment,
VerbeterpuntenWe wisten niet van het bestaan van Quofi, dus iets meer publiciteit is misschien wenselijk. De verpakking is goed maar kan efficiënter. We ontvingen twee pakjes terwijl het ene product makkelijk bij het andere in had gekund.
Pluspunten
Perfect verpakt keurig op afgesproken dag geleverd. Heel positieve ervaring en ik kom vast nog wel eens terug om iets te bestellen bij Quofi.
Pluspunten
goedkoop, snel
Verbeterpuntenop dit moment geen.
Pluspunten
Snel geleverd. Goese email feedback.
Verbeterpuntenmeer bekendheid. Ik kende deze site niet. Via beslist.nl wel.
Pluspunten
Vriendelijke mensen aan de telefoon
VerbeterpuntenNiet zeggen dat je binnen 24 kevert als je dat niet doet.
Pluspunten
Prima webshop, goede prijs en snel bezorgd!
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Snelle levering voor een goede prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en gratis levering tegen een concurrende prijs!
VerbeterpuntenDe e-mails met de bonnen en factuur kunnen wel wat professioneler.
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke site mer goede omschrijving producten.
VerbeterpuntenAfhandeling bestelling digitaal. Krijgt niet te zien war besteld is en dat de kosten zijn voldaan met iDeal
Pluspunten
Zeer snelle levering. En de comminicatie over de leverdatum zeer goed over te spreken..
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.