Pluspunten
snelle bezorging
VerbeterpuntenDe afbeelding komt totaal niet overeen met het daadwerkelijke product. Ik zou nietjes met beitelpunt krijgen, maar in werkelijkheid waren ze gewoon 'stomp' aan de onderkant. De afbeelding blijkt verouder te zijn. Hierdoor heb ik niets aan de nietjes
Beste Roel, Bedankt voor uw beoordeling. Dit is zeer vervelend excuses voor het ongemak. Ik wil u vragen om het ontvangen artikel te retourneren zodat wij dit kunnen beoordelen en u het juiste product kosteloos toe kunnen struren. Met vriendelijke groet, www.Quofi.nl
Pluspunten
Vrijdag besteld en zaterdag binnen, geen verzendkosten
Pluspunten
Besteld en snel in huis. Duidelijk op de hoogte gehouden van de gehele afwikkeling.
Pluspunten
Geweldig snelle levering van producten
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenQuofi is een lastige naam om te onthouden of op te zoeken, eigenlijk ben ik naam nu al vergeten.
Beste Accomodatiezaken, Bedankt voor uw beoordeling. Quofi, Quofi, Quofi, Quofi, Quofi, Quofi, Quofi, Quofi, Quofi, Quofi, Quofi, Quofi, Quofi, Quofi, Quofi, Quofi, Quofi, Quofi, Quofi, Quofi. Zo nou gaat u de naam Quofi hopelijk toch niet vergeten :). Tip sla ons op onder uw favorieten. Met vriendelijke groet, www.Quofi.nl
Pluspunten
Wilde eigenlijk niet geloven dat jullie de grafiet voor de aangegeven prijs bij me thuis zouden bezorgen. Als ik spullen in de toekomst nodig heb zal ik het bij jullie bestellen. En dan natuurlijk met een groter aankoopbedrag want als jullie deze service blijven leveren gaan jullie failliet.
Beste Gb Swart, Bedankt voor uw beoordeling. Als introductie voor de website hebben we in 2014 geen verzendkosten gerekend voor onze orders. In 2015 gaan we boven een bedrag van €20,- gratis bezorgen. En wij zijn blij te horen dat u in de toekomst bij ons gaat blijven bestellen. Met vriendelijke groet, www.Quofi.nl
Pluspunten
Snel in huis Goedkoop Geen verzendkosten Net verpakt
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Zie hierboven.
VerbeterpuntenSnelheid van levering overtrof zichzelf ... Als er maandag wordt geschreven en het artikel wordt daarvóór op zaterdag al geleverd , tja ...
Pluspunten
snelheid van leveren communiceren over verzending
Verbeterpuntenprijs verlagen! maat vermelden van patentbout incl. huls: min resp. max maat
Pluspunten
Het zat in een bescherm-envelop, en het was nog tape ook. Alles ging goed. :)
Pluspunten
Iets voor 21.30 besteld op vrijdagavond en zaterdag netjes ontvangen!
Pluspunten
Mooie website
VerbeterpuntenOp de website van Quofi.nl staat de termijn waar binnen de artikelen zullen worden afgeleverd. Een maand na mijn bestelling en ongeveer 28 dagen later dan volgens de website gebruikelijk is, wordt de bestelling afgeleverd. Quofi.nl laat echter in de tussentijd niets van zich horen. Twee maal heb ik gevraagd wanneer mijn bestelling zal worden afgeleverd. Dan wel zeer snel antwoord, inhoudende dat de termijnen op de website de leveringstermijnen zijn die de leveranciers beloven. Quofi kan er dus niets aan doen! Ik heb nog even bij het door mij bestelde artikel gekeken. Volgens de website nog steeds binnen twee werkdagen leverbaar hoewel ik mocht ervaren dat het feitelijk ongeveer 30 dagen duurde. Al met al een teleurstellende ervaring, weinig pro-actieve houding, onjuiste informatie, weinig klantgericht.
Beste H. van der Meij, Bedankt voor uw beoordeling. Uw order is volgens onze gegevens 15-12 aan u uitgeleverd. De order heeft inderdaad wat vertraging opgelopen. Dit is per mail aan u gecommuniceerd. Excuses voor het ongemak. Met vriendleijke groet, www.Quofi.nl
Pluspunten
eigenlijk alles, zeer snelle levering Prima bedrijf
Verbeterpuntener zou een bericht gestuurd worden wanneer de zending aangeboden zou worden, echter dit bericht hebben we nooit ontvangen en de zending was al aangeboden
Pluspunten
Snelle levering .gelijk mail terug ontvangen van bestelling
Pluspunten
Zeer snelle levering en ivm een actie geen verzendkosten!
VerbeterpuntenGeen idee?
Pluspunten
niets op aan te merken
Pluspunten
super snel geleverd , geen klachten
Verbeterpuntener zat een dubbele doos omheen wat ik persoonlijk een beetje overdreven vond.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.