Pluspunten
zeer snelle levering .Goede omscchrijving van het arttikel
Pluspunten
zeer snelle afhandeling van zaken, goed mee in contact te komen. vragen naar volle tevredenheid beantwoord. Zal zeker klant worden/blijven
top!
Beste Jonker, Bedankt voor uw beoordeling. Ik wil u vragen om het artikel te retourneren via ons antwoordnummer. Zodra wij de tochtband retour ontvangen zullen wij deze beoordelen en u een nieuwe toesturen. Met vriendelijke groet, www,Quofi.nl
Pluspunten
Geweldig snelle levering (binnen 12 uur!!)en bovendien de goedkoopste!
Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenHet versturen van een bevestiging mail van de bestelling .
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt. Duidelijke bevestiging, goede service!
VerbeterpuntenEen tip: Ik kreeg 2 e-mails, 1 over de factuur, 1 met de pakbon. Misschien kunnen deze bij elkaar in 1 mail?
Pluspunten
Duidelijke website, voldoende aanbod, kwalitatief goede producten, gemakkelijk bestelproces en snelle levering. Top
Pluspunten
Binnen 24 uur geleverd.
Pluspunten
Weekend besteld dinsdag geleverd en dat tijden Sinterklaas drukte.
VerbeterpuntenProduct inpakken in een doos, niet met zwarte plastic folie
Pluspunten
Goede web site - snelle levering - bestellingen worden prima uitgevoerd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vooral opvallend was de snelle levertijd. Dat was in uren, niet in dagen.
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering en goedkoop
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
het zal zeer zeker niet mijn laatste aankoop zijn bij deze zaak !!
Pluspunten
Ik kan deze webwinkel zeer zeker aanbevelen. Ik heb slechts eenmaal contact gehad over de levering omdat mij dit niet duidelijk was en ik dacht geen 3s code te hebben ontvangen. Deze zat echter verwerkt in d epakbon
VerbeterpuntenVermeldt de 3s code van het pakket niet in een PDF maar los in de mail (of beide natuurlijk).
Beste j.w.m. Beck, Bedankt voor uw beoordeling en uw verbeterpunt. Dit gaan wij oppakken aangezien het inderdaad makkelijker en duidelijker kan door het in de mail toe te voegen. Met vriendelijke groet, www.Quofi.nl
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.