Pluspunten
Ben Tevreden
Pluspunten
Geen verzendkosten. Mooie prijzen. Snel
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijk
VerbeterpuntenBubbel folie gebruiken in de doos, de inhoud schoof heen en weer in de doos, was bij mij niet heel erg want het was niet breekbaar maar misschien een tip..
Pluspunten
Geen verzendkosten, goed kwaliteit en ruime keuze
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Apparaat ziet er goed verzorgt uit. Duidelijk beeld geeft het weer.
VerbeterpuntenHandleiding erg summier. oor A technische mensen kan dit naar mijn mening problemen op leveren. Dat geldt dan ook voor het ontbreken van een goede beschrijving van het apparaat in het Nederlands, want niet iedereen beheerst de Engelse taal
Pluspunten
Alleen maar positief! We kregen het supersnel thuis.
Pluspunten
Goede prijs en geen verzendkosten
VerbeterpuntenBelofte niet nagekomen en ook later bezorgd dan de afspraak was.Geeft u eerder aan dat er vertraging in de levering ontstaat dan voorkomt u veel negatieve beoordelingen.
Beste Quofi klant, bedankt voor uw beoordeling. Dit is inderdaad zeer vervelend. Door problemen met bij onze vervoerder is uw order een paar dagen vertraagd. Onze excuses voro het ongemak. Met vriendelijke groet, www.Quofi.nl
Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenPakje was veel te groot voor het verstuurde product.
Voor 21.30 uur besteld volgende dag in huis ik denk dat komt goed . Maar het is een paar dagen later geleverd.
Beste A. de Bie, Bedankt voor uw beoordeling. Dit is inderdaad zeer vervelend. Excuses voor het ongemak. Uit ons systeem is gebleken dat uw order in de foutmelding terecht is gekomen en daardoor vertraging heeft opgelopen. Met vriendelijke groet, www.Quofi.nl
Pluspunten
Gezocht, gevonden, besteld, verzonden EN binnen 17 uren afgeleverd. Chapeau!
VerbeterpuntenDe beloofde mail dat als het product in het afleveringsproces is beland, niet ontvangen.
Per ommegaande melden dat bestelling is ontvangen
Pluspunten
Voordelig. Snelle levering. Produkt netjes verpakt. Alles top!
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.