Pluspunten
snel geleverd, binnen 1 dag
Pluspunten
goede communicatie na bestelling
VerbeterpuntenOp uw website wordt van de roset 1754VR-AK voor de 1753-1 gezegd dat die te gebruiken is tot deurdikte van 39 mm. Dat is niet juist. In de handleiding van Lips staat van 38-42 mm, maar dan moet men wel extra bijgeleverde klemring van 5,1 mm aanbrengen. Als ik u was zou ik dat in uw website veranderen. Het kan mensen besluiten dit product niet te kopen. Ik zelf dacht ook het kan niet bij mijn deur van 40 mm, maar besloot toch te kopen, omdat ik eventueel de deur terplaatse van de roset 1mm dunner zou maken, wat gelukkig niet nodig was.
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs voor de kwaliteit die geleverd wordt
Pluspunten
Zeer snelle levering en een goede prijs
Verbeterpuntenik zou het niet weten
Pluspunten
Handig, snel, goede prijs, wat wil een mens nog meer?
Pluspunten
Supersnelle levering Je hoeft niet veel in te vullen om iets te kunnen bestellen
Verbeterpuntengeen!
Pluspunten
Goede service en uitstekende dienstverlening! De bestelling was snel gedaan en het product werd de volgende dag al geleverd.
Pluspunten
Prijs en quelliteit is prima. Duidelijk en snelle levering.
Pluspunten
+ Goedkoopste van Nederland betreft het product. + Super snelle levering. + Leveringsdatum zelf bepalen.
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Groot assortiment, Gunstige prijs, Zeer snelle levering, mooie en makkelijke site op internet.
Pluspunten
Snelle levering , Perfect !
Pluspunten
gemakkelijk bestellen tegen een goede prijs en geen verzendkosten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
duidelijke website, goedkoop, zeer snelle levering
Pluspunten
Incl. verzendkosten
Pluspunten
Prima geregeld
Pluspunten
snelle levering,
Pluspunten
Snelle levering, goed product, geen verzendkosten
Verbeterpunten4 e-mails voor een order van nog geen 6 euro is echt overdone, geen tracktrace ontvangen per e-mail ook niet na dat ik ben gaan bellen net de vraag of het brievenbus of pakketpost geleverd zou worden...
Pluspunten
goede prijs, geen afleverkosten
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.