Pluspunten
het loopt precies zoals gehoopt, snelle levering, goed product
Verbeterpuntenminder mails sturen (opdrachtbevestiging, factuur, pakbon), als particulier zit ik hier niet op te wachten.
Pluspunten
Alles gaat zoals ik verwacht van quofi: goede producten voor een prima prijs, geen verrassingen en de volgende dag in huis.
VerbeterpuntenGroter/breder assortiment. De bij deze zaag (Bahco 301) verkrijgbare extra zaagjes verkopen jullie (nog) niet waardoor ik die weer ergens anders moet halen. Op zich geen probleem maar als jullie het gehad hadden had ik die gelijk mee besteld.
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering.
VerbeterpuntenTussen de vele emails miste er ik eentje, nl. de info over de bezorgdag. Ik bestelde op zaterdagavond en kreeg toen te lezen dat de laarzen op maandag bezorgd zouden worden. Dit leek me bijna onmogelijk en op maandag kwamen ze ook niet. Wél op dinsdag en dat is ook snel en prima. Alleen wist ik niet dat ze die dag bezorgd zouden worden. Dát zou misschien een verbeterpunt zijn, een 'track and trace' email oid.
Pluspunten
zeer snelle levering nette en toegankelijke site, die eenvoudig werkt
Verbeterpunten-
Pluspunten
goede online chat mogelijkheid. verkoop via verschillende kanalen(Bol.com,..) geen verzendkosten.
Verbeterpunten- Performance van website is niet echt goed (lijkt database is zware of iets anders aan de hand). Webdesign van de site kan beter worden. (A/B test nodig) - goede dingen van aantal andere webshops implementeren( bijv. Wehkamp, bol.com, coolblue,...)
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn dagelijks bezig om onze website te verbeteren. De preformance is daar een belangerijk onderdeel van. Met vriendelijke groet, www.Quofi.nl
Verzend tracking zou een aanvulling zijn
Communiceren wanneer een levering vetraging oploopt
Beste Michel, Bedankt voor uw beoordeling. Uw order was bij ons in een foutmelding geschoten. Dit is een dag later naar boven gekomen en vandaar dat uw order vertraging op is gelopen. Excuses voor het ongemak. Ik ga u een compensatie via de mail sturen. Met vriendelijke groet, www.Quofi.nl
Pluspunten
Beste prijs en snelle levering!
Pluspunten
Snelle reactie. Men houdt zich aan afspraken.
Verbeterpunten1) pakket verstuurd naar verkeerd adres 2) product was al eerder door iemand uit originele verpakking gehaald aangezien de verpakking niet compleet was en het product beschadigd! 3) pakket afgegeven bij de buren 4) na klacht binnen 2 dagen n nieuw onderdeel ontvangen, maar ook dit bleek weer kapot te zijn....
Beste Rico, Bedankt voor uw beoordeling. Dit is inderdaad zeer vervelend om te horen. Excuses voor het ongemak. Wat betreft de aflevering van uw order wordt leveren wij de order uit op het adres wat bij het orderproces wordt ingevoerd. Mocht er niemand thuis zijn op dit adres wordt er door PostNL het pakket bij de buren afgeleverd. Hier kunnen wij niks aan veranderen. Wat betreft de staat van uw bestelde product wil ik u vragen om het artikel kosteloos te retourneren via deze link kunt u makkelijk de retourprocedure starten: http://www.quofi.nl/Service/Retourneren/Artikelen%20retourneren.aspx Na beoordeling van het product zullen wij kosteloos een nieuw exemplaar naar u toe sturen. Met vriendelijke groet, www.Quofi.nl
Pluspunten
Goede kwaliteit doch jammer dat ik infrarood camera heb gekocht.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering voor een goed prijs
Pluspunten
Geen verzendkosten. Top geregeld!
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit. Geen verzendkosten waardoor ook bij kleine aantallen een redelijke prijs.
VerbeterpuntenMailverkeer liefst minder: Opdrachtbevestiging, factuur en levertijd is voldoende.
Pluspunten
snelle service geen verzendkosten
Pluspunten
prima levering, bestellen, bevestigen en leveren binnen 24 uur zo hoort het
Verbeterpuntenwat ik prettig zou vinden dat het moment van verzending wordt gemeld en een eventuele track en trace mogelijkheid.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Verbeterpunteninvullen van de online aankoop formulier gaat niet helemaal correkt: bij adres gegevens geeft hij een donker grijs vak bij straat en plaats en is het niet mogelijk deze gegevens in te vullen. Pas bij enkele keren opnieuw invul formulier openen gaat het als de postcode en huisnnummer ingevuld zijn.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.