Pluspunten
Johan
VerbeterpuntenGeen
geen
Pluspunten
Super snel geleverd
Pluspunten
Goede prijs en super goede aflevering van het product.
VerbeterpuntenNIETS, ga zo door.
Pluspunten
Snelle levering, goed product, super prijs!
Pluspunten
Goede Service.
VerbeterpuntenProduct goed controleren voor de verzinding!
Prijs van verzending zit in de verkoopprijs verwerkt.
Beste M.C.C.J. van den Heuvel, Bedankt voor uw beoordeling. terugkomend op uw verbeterpunt berekenen wij onze verzendkosten niet door in de verkoopprijs. Wij hanteren als actie tijdelijk geen verzendkosten. Dus ik zeg sla nopg snel je slag Met vriendelijke groet, www.Quofi.nl
Pluspunten
Snel levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
IK snap niet hoe ze zo goedkoop kunnen zijn. Maar dat maakt me ook niet uit eigenlijk.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt en onbeschadigd.
VerbeterpuntenGeen idee.
Ik heb het pakketje om kwart voor 9 bestelt maar is de volgende dag niet bezorgt.
Pluspunten
Snel geleverd, goede prijzen en gebruiksvriendelijke website. Kortom, betrouwbaar.
Pluspunten
Supersnelle levering!!
Pluspunten
Had nog nooit van deze webwinkel gehoord. Kwam Quofi toevallig op internet tegen. Omdat de prijs zeer aantrekkelijk is heb ik voor de eerste keer een bestelling gedaan. Ben zeer tevreden over de snelle levering en de veilige manier van betalen.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.