Pluspunten
snelle levering en top kwaliteit
Pluspunten
Goede prijs / kwaliteit en super snelle levering
VerbeterpuntenCommunicatie achteraf die vooraf had gekund en weinig communicatie over leveringsproces.
Op de site staat dat er enkel op werkdagen wordt geleverd, maar mijn bestelling werd binnen 24 uur op een zaterdag geleverd. Dat kunt u lezen als positieve feedback, maar u kunt wat mij betreft uw site daarop aanpassen.
Pluspunten
Zeer snelle levering maken belofte waar !!!
Pluspunten
prima prijs.
Pluspunten
binnen één dag geleverd zonder verzendkosten
Pluspunten
Ik ben super goed op de hoogte gehouden over de staat van mijn bestelling, en dat allemaal binnen 24u! Geweldig!
Pluspunten
prijs
Pluspunten
Kleine bestelling toch geen verzendkosten
VerbeterpuntenIets meer aan naamsbekendheid werken, ik had er nog nooit van gehoord
Pluspunten
Voor het eerst besteld, en als alles gaat zoals je mag verwachten en daar word aan voldaan is het al gauw positief.
VerbeterpuntenVia bol.com het bestelde artikel gevonden waarbij staat dat zij het via Quofi leveren. De prijs die onder de naam van Quofi staat op de site van bol.com komt echter niet overeen met de prijs op de eigen site, welke goedkoper (dus beter) is.
Pluspunten
Prima webshop. Goede communicatie. Producten waren goed verpakt en het pakket was de volgende dag al binnen.
Pluspunten
Supersnel gratis bezorgd.
Pluspunten
Perfect snelle levering
Pluspunten
Duidelijke site, concurrerende prijzen en snelle levering. Geen portokosten
Pluspunten
Makkelijk betalen en snelle bevestiging. Zeer snelle levering En dus betrouwbaar!!!
Pluspunten
helemaal super, bestellen ging makkelijk, super snel in huis. een zeer tevreden klant.
Pluspunten
Heb nog niet veel ervaring met via internet bestellen maar dit in ieder geval verliep helemaal correct.
Verbeterpuntenzou niet weten.
Pluspunten
Gratis verzending
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.