Pluspunten
Super snelle levering en kosteloze bezorging!!!
Pluspunten
Keurige en snelle mailwisseling Website met duidelijke informatie Gratis verzending
VerbeterpuntenIk vond wijze waarop de BTW wordt berekend bij het afrekenen een beetje verwarrend, maar hij klopte wel
Pluspunten
Snelle en goede uitlevering
Pluspunten
Vlot en duidelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle gratis levering
VerbeterpuntenDeurborstel was goed verpakt, maar toch verbogen aan een van de uiteindes. Tijdens vervoer? In principe is het terug te buigen en moet er aan die kant een stukje vanaf, dus ok. Reactie van Quofi dat het geruild kan worden - maar dat is niet nodig.
Beste Marcel, Dit is waarschijnlijk tijdens het vervoer gebeurd. Dit is zeer vervelend mocht het toch een probleem zijn dan kunt u het artikel kosteloos retouneren en ontvangt u een niew exemplaar van ons.
Pluspunten
Voordelig
Pluspunten
er worden geen verzendkosten berekend
Pluspunten
Goede prijs, snel geleverd
VerbeterpuntenHet was even zoeken hoe de schoot omgedraaid moest worden. Deze informatie kon ik ook niet op de website van Lips vinden. Handig om dergelijke informatie bij te voegen.
Pluspunten
Duidelijke website Snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Nette prijs, snelle levering. Het lijkt mij ook een betrouwbaar bedrijf, maar gezien ik nog niet vaak besteld heb, kan ik dit nog niet met 100% zekerheid zeggen.
VerbeterpuntenWebsite zou sneller mogen en de navigatie zou verbeterd kunnen worden.
Pluspunten
Door mijn toedoen 3 aparte bestellingen gedaan op 1 dag. Daarna via email gevraagd of deze ineens geleverd konden worden. Werd vriendelijk te woord gestaan en alles is volgens plan afgeleverd op de door mij aangegeven datum.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.