Pluspunten
Supersnel geleverd
Pluspunten
Snelle levering en.... Gratis. Mooie en degelijke verpakking. Kwaliteit zeer goerd
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
ik kan er als particulier terecht
VerbeterpuntenZondag besteld en betaald, maande een factuur per mail. geen mededeling wanneer ik de spullen bezorgd krijg. Prettig zou ik het vinden een tracking code of iets van dien aard te krijgen.
Pluspunten
Supersnelle levering- duidelijke website
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- Erg goede prijs/kwaliteitsverhouding - snelle en duidelijke levering - makkelijke website - goede communicatie
VerbeterpuntenMakkelijkere zoekfunctie
Pluspunten
wat een snelle levering. Zo laat 's avonds besteld en toch de volgende dag met de post. Verder gratis verzending bij een normale prijs voor het product.
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenGeen beschrijving bij levering van het product Schroeven voor bevestiging zaten er niet bij stond ook niet al tip bij de bestelling vermeld.
Dit klopt bij sommige van onze leveranciers worden bevestigingsmaterialen automatisch bij geleverd maar bij sommige dus ook niet. Helaas zijn wij hierin afhankelijk van onze leveranciers. Wel een goed idee om dit bij de producten erbij te gaan voegen. Bedankt voor de tip. Met vriendelijke groet, www.Quofi.nl
Pluspunten
bestelling werd snel geleverd, helaas was de bestelling defect. na een mail kreeg ik de volgende dag een reactie dat er een nieuwe bezorgd zou worden. echte service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snel, informatie duidelijk, GEEN verzenkosten, goedkoop.
Pluspunten
Duidelijke website met relevante product informatie. Product voldoet helemaal aan de verwachtingen.
VerbeterpuntenWerd een dag later dan de ATA geleverd. Was voor mij geen probleem, zat ik niet mee.
Pluspunten
Supersnelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd en steeds op de hoogte gehouden van de status. Prima!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
alles Prima in orde
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
onderdeel van Destil Tilburg, dus betrouwbaar gratis verzending
Verbeterpuntenweet zo niet of Quofi een telefoonnummer heeft met lokaal tarief. Dit zou wettelijk geregelt moeten worden
Pluspunten
product zoals beschreven. Zeer snel geleverd, zoals beloofd.
Pluspunten
Goedkoper dan in de winkel en ook nog geen verzendkosten super !!
Website gaf na iDEALbetaling foutmelding. Ook later bij opvragen info. Browsercompatibiliteit niet helemaal goed?
Pluspunten
via mail aangeven wanneer product geleverd word
Pluspunten
Snelle levering Goede prijs
VerbeterpuntenVerplicht aanmaken van account, liever als gast inloggen
Dit is een optie die op het moment gebouwd wordt en zal binnen 2 weken live staan. Bedankt voor de feedback
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.