Pluspunten
nette en snelle levering en betrouwbaar zou iedereen aanraden
Pluspunten
Alles verliep zoals het moet, gemakkelijk om te bestellen en zeer snelle levering. Top!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede & snelle communicatie, prima prijs, zeer snelle & gratis levering. Wat kan ik meer wensen?! Bedankt
Pluspunten
Snelle levering tegen zeer goede prijs
Pluspunten
perfect, na de middag besteld, volgende dag keurig afgeleverd, dikke TOP!!
Pluspunten
Snel, goed, top!
Pluspunten
Zeer duidelijk en goed
VerbeterpuntenGa zo door met als
Pluspunten
Gewoon alles goed geregeld.
VerbeterpuntenNiet nodig
Pluspunten
Redelijk assortiment, prijs van veel zaken goedkoper dan andere shops (voor hetzelfde product). Redelijk snel geholpen via de telefonische klantenservice.
VerbeterpuntenEr wordt geen inschatting gegeven van levertijd anders dan langer dan 2 dagen. Het is dus maar gokken hoe lang het dan duurt. Ik kan mijn order niet inzien via het web portaal dus geen idee over hoe lang het duurt. Ik zou graag een deel-levering optie hebben. Al mijn producten konden in 1 doos ipv 2.
Mijn bestelling werd, tegen verwachting in, in 2 delen geleverd. een deel kwam een dag later. Op zich geen probleem maar het zou fijn zijn als dat duidelijk gemaakt word. ipv dat ik een deel mis bij het ontvangen van deel 1.
Pluspunten
Prijs en levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ze staan je behulpzaam en vriendelijk te woord en de levering zoals afgesproken binnen een dag
VerbeterpuntenGeen een aanbeveling
Pluspunten
Ik was bang dat de levering niet op tijd zou zijn.omdat het een grote lengte was.En ze naar België moest verstuurd worden. Maar positief verast dat de levering er op 2dagen was .daar ik ze in het weekend nodig had.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenHelaas ontbrak een deel van de bestelling. Is perfect opgelost.
Pluspunten
Snelle levering, uitstekende prijs; inmiddels een tweede bestelling geplaatst en ontvangen.
Pluspunten
1 medewerkster heeft mij netjes geïnformeerd over de status.
VerbeterpuntenMedewerker beloofd email voor aanvullende bestelling maar dit blijft uit. Dezelfde medewerker beloofd mij up to date te houden met info over het vervolg echter ook dit blijft uit. Bestelling incompleet geleverd.
Pluspunten
Zeer ruim aanbod. Overzichtelijke site. Zeer goede aanbiedingen ook!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Zeer snelle levering per expediteur.
VerbeterpuntenBeter communiceren over tijdstip van levering
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR