Pluspunten
Alles oke
De bestelde spullen kwamen niet de volgende dag.. Geen probleem, maar ik was alsnog verrast toen de spullen ineens wel afgeleverd werden. Een emailtje dat ze verstuurd zouden worden was toch wel handig geweest.
Levering een dag later dan beloofd op de site
Pluspunten
Ik had een AXA raamsluiting gekocht. Later zag ik dat de sluitplaat los besteld had moeten worden. Ze hebben direct geheel gratis de sluitplaat nagestuurd. Topservice
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie en goede kwaliteit producten
Pluspunten
Doen wat zij beloven
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
Verkeerde levering direct opgelost met 1 telefoontje
Pluspunten
Kon zich qua prijs en (gratis) aflevering (op een van de waddeneilanden) positief onderscheiden van grote jongens als Coolblue en de bekende bouwmarkten. En binnen 2 dagen aan huis afgeleverd!
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en heel goede prijs
Pluspunten
Nu 2x besteld en beide een keurige levering. Op tijd en hetgeen verwacht werd.
Pluspunten
Duidelijke website. Voortgang van het hele proces is transparant.
VerbeterpuntenHet tijdstip van bezorging is niet doorgegeven. Bekend was alleen de dag van levering.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Ruim assortiment
Pluspunten
Het zelfde product bij een paar gerenomeerde kluswinkels was 40 euro duurder!
Pluspunten
duidelijke website - voldoende info - leverdatum kan je normaal gezien kiezen
VerbeterpuntenEr werd 1 dag vroeger geleverd dan afgesproken. Wat als we niet thuis waren? Kan ik daar dan de volgende keer op rekenen? Misschien houdt dit me tegen om weer iets aan te kopen
Pluspunten
Zeer snelle levering
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR