Pluspunten
Duidelijk over de mail
VerbeterpuntenLevering was dag te laat Ook terug betaling duurde aardig wat dagen
Pluspunten
Als hij met een andere vervoeder meegaat, duurt het blijkbaar langer voordat ik hem ontvang. Had vermeld dat ik hem woensdag geleverd wilde hebben en kreeg hem vrijdag omdat hij volgens een telefoontje niet op voorraad was en volgens de website wel. Ook nog apart gemaild voor een factuur die ik nog niet ontvangen had, later per mail ontvangen.
Pluspunten
Het bestelde is binnen de vermelde termijn netjes afgeleverd.
onmogelijke naam geen idee hoe je het uitspreekt quofi
Pluspunten
De artikelen zijn niet te duur
VerbeterpuntenIk weet niet hoe ik moet retourneren, maar het artikel kan ik niet gebruiken dus ik ben daar niet zo happy mee.
Pluspunten
Lekker snel
Van bekijken website, tel. info., bestellen en leveren in één woord geweldig.
Pluspunten
Verrasend snelle levering!
Pluspunten
super bedrijf!!
Pluspunten
snelle, correcte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zo als je netmagen verwachten !
Pluspunten
Heel tevreden goed geholpen door de telefoon en snelle service.
Pluspunten
snelle en correcte levering, correcte prijs
Pluspunten
Mijn zending was door de vervoerder per ongeluk naar de andere kant van het land gestuurd, maar Quofi heeft dit netjes opgelost door dezelfde dag alsnog een nieuwe zending op het juiste adres te laten bezorgen. Klasse!
Pluspunten
Groot assortiment wat bij een aantal bekende bouwmarkten niet te krijgen is, vind je hier wel!
VerbeterpuntenVerzendinformatie was niet up to date. Bij bestelling op zaterdag gaf systeem aan dat producten maandag geleverd zouden worden.
Pluspunten
Supersnel, en nette prijzen.
Verbeterpunten1 klein puntje: Zorg dat de spullen ruim passen in de verzenddoos. Ik ontving een handzaag van Bahco die klem zat. Resultaat: een krom zaagblad.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR