De levering afspraken buiten beschouwing gelaten goed.

Bestelling v/h item verliep vlot met een voetnoot m.b.t levering. De opgegeven track & trace niet naar behoren, hier kan de afdeling logistiek nog wel wat leren t.w dat de code betrekking had op Post.nl doch bij na navraag leverde deze niet maar ging de Fa. van Elst uiteindelijk tot levering over.

goede kwaliteit

Prima prijzen, goede website, facturen iets minder duidelijk

Bestellen bij Quofi gaat heel makkelijk en betaling gaat via IDEAL. Jammer is wel dat op het bankafschrift nergens Quofi staat. Daarnaast ontvang je wel per mail een orderbevestiging, maar de factuur niet.

Veel te hoge verzendkosten

Duidelijke interesse in product, maar voorlopig afgehaakt door hoge verzendkosten

Ruim aanbod en overzichtelijke website

Materialen zijn veel goedkoper dan in bouwmarkten, en snelle levering

Levering snel en goed, maar geen factuur

Levering snel en correct. Helaas wel een .pdf pakbon (voor mij niet heel zinvol), maar geen .pdf of hardcopy factuur.

het duurde wel erg lang

ik heb 14 dagen op een rol lood zitten wachten door een foutieve zending maar het is altijd mensenwerk

Snelle levering en goedkoop

Besteld richting eind van de middag en de volgende morgen al in huis. En zeer voordelig!!!!

snel en goed

Elke keer prima verwerking van de bestelling.

Zeer snelle levering

Snelle en correcte levering.

Mijn bestelling twee dagen nadien ontvangen. Het product was goed in een doos verpakt.

Keurig verstuurd en ook nog vlot op de bus gedaan

Heldere website en duidelijke plaatjes. Prijzen zijn marktconform en voor mij het belangrijkst: Blijkbaar is dit één van de webshops waar "voorraad" daadwerkelijk voorraad betekent. Oftewel, de volgende dat echt in huis!

profesionele onderneming

Had een ladder gekocht en deze kwam erg beschadigd binnen. Is allemaal erg netjes opgelost.

Niks op aan te merken, snelle levering

Duidelijk informatie en snelle levering!

Via de nieuwsbrief kan je interessante koopjes doen.

Altijd in orde

Top en correct

Snel en zonder problemen gekocht wat ik nodig was

Snel en zonder problemen gekocht wat ik nodig was

Verliep zoals verwacht

De bestelling verliep helemaal naar wens, geen op of aanmerkingen.

Vlotte en correcte afhandeling

goede prijs ,gemakkelijk besteld

Levering naar verwachting.

Niets te klagen

Groot assortiment en snel geleverd

Materiaal of gereedschap voor een scherpe prijs en snel geleverd. 9 van de 10 keer hebben ze de spullen op voorraad die ik nodig heb

Goed en betrouwbaar Duidelijk website Goede info wat ook klopt

Echt een perfecte afhandeling

Snel en volgens afspraak geleverd

Gewoon goed.

Goed product voor een nette prijs. Tevens nog €5,- korting na aanmelden nieuwsbrief.

Snel en aquraat

Product volgende dag ontvangen zoals omschreven, en dat voor een nette prijs!

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg 5048 AR