Klantvriendelijk

Bestelling gedaan. Nadien nog een vraag gemaild alles netjes afgehandeld. Snel geleverd. Top

Ik heb al meerdere spullen besteld en het is binnen 1 dag in huis ik bestel er zeker nog een keer !!

snel en zonder problemen geleverd

hadden wat ik zocht ,snel en zonder problemen geleverd

Betrouwbare webshop met een vlotte afhandeling.

Snelle levering van kwaliteitsproducten.

Merk artikelen tegen scherpe prijzen.

Zeer corect

Zeer goed Snel geleverd alleen zou ik iets tussen de twee rollen plakband leggen, want nu waren ze lichtjes tegen elkaar ge p pakt bij het leveren .

Goed , snel geleverd

Goede snelle verzending ,goed product

Snelle levering, gewoon goed en correct

Scherpe prijs en snelle levering, gewoon goed en correct.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Het enige waar ik wat problemen mee had is dat er de op de website ineens de levertijd veranderde. Communiceer dat dan ook even met de klant. Nu moest ik er zelf achteraan bellen

Bestelde goederen,snel en in orde geleverd!

De bestelde goederen,snel en in orde geleverd!

Correcte afhandeling, nette prijzen

Had kurk en koolstof ondermatje nodig voor mijn Band schuurmachine. Snel gevonden op site en correct afgehandeld en geleverd. Enige opmerking: Het was nu een postpakket geworden, terwijl dit prima door de brievenbus had gekund met bubbel enveloppe.

Tevreden over het gehele traject.

Tevreden over het gehele traject.

Goed product en klasse service

Had een matador m 100 kruiwagen besteld, Maar een verkeerde kruiwagen geleverd gekregen. Een telefoontje naar de klantenservice en het was zo geregeld. Top service. Binnen 2dagen mijn nieuwe kruiwagen gekregen en de andere gelijk meegenomen. Nogmaals goed geregeld. Mvg Gordon

prima service aan lage prijs

Mijn bestelling verliep vlot, was snel geleverd en dat voor een voor mij heel gunstige prijs, waarvoor dank.

Zeer positief

correct en snel

Prima geregeld! Geen opmerkingen.

Prima geregeld! Geen opmerkingen.

Accurate productomschrijving, vlotte afhandeling en snelle levering

Alles correct: foto en omschrijving van het product klopten volledig met de realiteit, betaling en afhandeling waren vlot. Levering was er -zoals beloofd- de dag nadien!

👍

Precies wat ik besteld had

Was niet meteen leverbaar, maar dit was niet gemeld. Na een mail met de vraag, waar mijn bestelling bleef, gaven ze aan dat t opgestuurd zou worden, zodra ze t hadden ontvangen. En dat klopte.

Weinig communicatie maar verder perfect

Perfecte en snelle levering

Altrex vouwsteiger tegen 17.00u besteld en de andere dag al een levering. Bericht over levering was voor mij niet helemaal duidelijk daarom moest de bezorger nogmaals komen; dat was even jammer. Zeker voor herhaling vatbaar.

Supersnelle levering

In de middag besteld en de volgende dag al in huis

Gewoon goed.

Gewoon goed.

Correcte uitvoering van mijn bestelling

Correcte uitvoering van mijn bestelling, super snel geleverd! Alles in orde! Perfecte service!

101 Laurent Janssensstraat

Tilburg 5048 AR