Pluspunten
Een duidelijke website en een snelle levering van de bestelde artikelen.
VerbeterpuntenTot heden geen.
Pluspunten
Supersnelle levering
VerbeterpuntenTop.
Pluspunten
Snelle levering, zeer goede prijs, duidelijke website
Pluspunten
Geleverd wat ik wilde hebben tegen een redelijke prijs. Helaas sneller geleverd dan afgesproken, waardoor ik extra maatregelen moest nemen.
VerbeterpuntenEr was duidelijk aangegeven dat er op de maandag geleverd moest en zou worden. Was dus onaangenaam verrast dat er een bericht kwam dat er op zaterdag geleverd zou worden. Wij waren die dag niet aanwezig, waardoor ik extra maatregelen moest nemen, omdat wij anders de kans liepen dat de levering later dan maandag zou gaan plaatsvinden of we het ergens moesten gaan ophalen. Eerder leveren is niet altijd beter.
Pluspunten
Pluspunten
Vlotte levering en goed verpakt. Qua werking met fijnstof is het nog afwachten, maar zuigkracht voelt goed aan.
Pluspunten
Goede prijs, makkelijk bestellen
VerbeterpuntenAlhoewel je een besteldatum kon kiezen, kwam het toch 1 dag later aan zonder dat dit meegedeeld werd op voorhand
Pluspunten
Supersnelle levering en goede prijs
Pluspunten
Zeer snelle levering en goed geprijsd.
Pluspunten
Correcte en vlotte levering in een deugdelijke verpakking, waardoor het bestelde in goede ore is ontvangen!!.
VerbeterpuntenWellicht duidelijke communicatie met vervoeder omtrent adressering,
Pluspunten
Super! Vooriedereen aan tebevelen!!!!!!
Pluspunten
Snelle levering en een goed aanbod aan producten tegen concurrentiële prijzen.
VerbeterpuntenPost-NL geeft een volledige dag op voor levering, dit is dan tussen 09u en 20u. Dit is een ganse dag, dan kan je niet weg omdat je niet precies weet wanneer de bezorger langs komt. Tijdslot voor levering zou liefst kleiner moeten kunnen zijn.
Pluspunten
Doet wat er is beloofd
VerbeterpuntenDoet wat er is beloofd. Sterke en snelle service handhaven :)
Pluspunten
Hele snelle en nette levering. Kwaliteit erg goed. Betrouwbare winkel. Ga ik volgende keer weer shoppen.
Pluspunten
Supersnel geleverd, goede kwaliteit en zeer goedkoop.
Pluspunten
Zeer groot aanbod
VerbeterpuntenVerzendbon pas aantal dagen na bestelling ontvangen
Pluspunten
Snelle levering (volgende dag in huis.) Geen bezorgkosten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ruime keuze.
VerbeterpuntenVoor zelfstandigen zou het leuk zijn moest het btw nummer vermeld worden op de factuur.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.