Pluspunten
VerbeterpuntenEen montage tip of handleiding zou fijn zijn
Pluspunten
Zie boven
Verbeterpuntenzou niet weten
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. Dik tevreden.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten.
Pluspunten
correcte afhandeling
Pluspunten
Mijn eerste ervaring is positief en betrouwbaar. De prijs is concurrerend en er is geleverd wat is besteld.
VerbeterpuntenDe controle of de zending daadwerkelijk is verzonden. Een systeemfout mag geen reden zijn.
Wanneer een artikel een lange levertijd heeft, laat dit dan weten
Pluspunten
duidelijke website, snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, groot assortiment
Pluspunten
Snel bezorgd, heel goedkoop, goede kwaliteit product en gratis verzending. Alleen maar plusjes
Pluspunten
Vele artikelen
VerbeterpuntenDe adviseur mag beter op de hoogte zijn van wat ze leveren
Pluspunten
U bent één van de weinige bedrijven die onderdelen per stuk verkoopt. Geen set of iets dergelijks. We hadden 2 frontscharnieren nodig en binnen 3 dagen thuis. Super snel en kosten, zelfs met verzendkosten lager dan bij iemand anders waar wij een set moesten bestellen. Klasse. Ga zo door.
VerbeterpuntenBedrijf was tot nu toe voor mij in ieder geval onbekend.
Pluspunten
Goede prijs en product (uiteindelijk) geleverd
VerbeterpuntenCommunicatie indien een product niet voorradig is. Duidelijk aangeven wat de leverdatum wordt en als deze (opnieuw) niet gehaald kan worden dient de klant opnieuw proactief geïnformeerd te worden.
Pluspunten
snel en prijselijk
Pluspunten
Na veel problemen gehad te hebben met het vervoersbedrijf heeft Quofi alles goed opgelost. Daarnaast ook nog een kortingscode ontvangen ter compensatie.
VerbeterpuntenGebruik een ander vervoersbedrijf. Deze verlaagd jullie bedrijf enorm.
gewoon zo doorgaan!!
Pluspunten
ENORM GOEDE SERVICE en SNELLE LEVERING
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Goedkoper dan elders, wilde perse dit product in deze kleur. Samen met de snelle levering zorgt dit ervoor dat ik zeker weer terug kom voor een volgende bestelling.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Duidelijke informatie, goed product voor eerlijke prijs. Snelle levering.
VerbeterpuntenDe termen voor het slot dat ik kocht werden niet uitgelegd dus die moest ik even zelf uitzoeken voordat ik een goede keuze kon maken.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.