Bestelling duurde zeer lang zonder er ook een melding er van ter krijgen
Pluspunten
Supersnelle levering. Enorm assortiment.
VerbeterpuntenGa zo door.
Eigenlijk zou je toch wel veel eerder gratis verzendkosten moeten krijgen. Zie bv bol.com
Pluspunten
Pluspunten
Snel en goed
Pluspunten
Heb niet hoeven communiceren dus kan geen oordeel geven over communicatie. Eigenlijk is dat ook een 10 waard als je niet hoeft te communiceren natuurlijk :) Verder ging alles super snel. Ben dus dik tevreden, kan ze aanbevelen.
Pluspunten
Makkelijk besteld en snelle levering
Pluspunten
Vriendelijke customerservicemedewerkers
VerbeterpuntenEffectief doen wat de klant vraagt. Ik belde voor een adreswijziging 2 minuten na het plaatsen van mijn bestelling. De medewerker zei at het inorde was. Alsnog werd het product op het foute adres een dag te laat afgeleverd. Dit kon voor mij echt niet.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen/ e-mail
Ik kreeg geen factuur.
Pluspunten
correcte en snelle afhandeling
Pluspunten
Snelle levering goed spul
Pluspunten
Gegevens bij online shop zeer gedetaileerd, keuze maken is dus makkelijker en ben je dan ook zeker dat je de juiste product koopt.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Fijn dat we bij dit bedrijf ook een losse boormachine konden bestellen en dat deze de volgende dag binnen was.
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs.
VerbeterpuntenHet geheel had beter verpakt kunnen worden. Stabieler en met een minder grote buiten verpakking.
Pluspunten
assortiment (breed), prijs (concurrerend), vlotte afhandeling (bestelling, levering enzovoort)
VerbeterpuntenCheck uit te leveren producten op productiefouten (waar mogelijk). Krasjes, oneffenheden enzovoort!
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering én een leuk kadeautje bij de bestelling. Dat was een leuke verrassing .
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
degelijk matriaal
Verbeterpuntensneller leveren en houden aan de dagen op de site bij mij stond levering binnen de 2 werkdagen terwijl dit in werkelijkheid 9 werkdagen waren
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.