Pluspunten
Bestelproces is is prima verlopen
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie
Heb lang moeten wachten
Pluspunten
snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima contact. Betaalde verschil terug ivm goedkopere deurstop die ik op internet vond.
Verbeterpuntenx
Pluspunten
product was niet meer leverbaar kreeg een ander (duurder) type als vervanging na overleg toppie
Pluspunten
Dat het te verkrijgen is bij u is al een groot voordeel !!
VerbeterpuntenJammer dat er (in mijn geval) moeilijk kleinere hoeveelheden te bestellen zijn. Heb er lang op moeten wachten,ook niet meer bij BOL.com te verkrijgen
Pluspunten
duidelijke cominucatie snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Heel tevreden over dit bedrijf. Heb het leren kennen via bol.com. Omdat je via bol.com ook kunt bestellen bij quofi.nl. Kreeg zelfs nog een vaderdag tegoed bon van hun terwijl ik bij Bol.com had besteld. Top toch
VerbeterpuntenIk zou zeggen ga zo door.
Pluspunten
Goede service, vlugge mail afhandeling.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Correcte samenwerking.
Pluspunten
de aangekochte Ivana electr.raamuitzetter functioneerde helaas niet. maar is binnen 2 werkdagen vervangen. deze is ok. goede service / goede prijs / vlotte communicatie & afhandeling. dank . rien m.klooster
Pluspunten
Snel en goedkoop en kwaliteit
Pluspunten
Goede prijs, snelle en gratis levering
Je kan kiezen op welke dag je het bezorgd wilt hebben en voor bepaalde tijd morgen in huis .. helaas niks van waar . En hebben wij 3 dagen moeten wachten
Pluspunten
Snelle levertijd en reactiesnelheid op op- en aanmerkingen
VerbeterpuntenVerbetering service.. Na bestelling van een wifi camera op 11 juni is deze nog steeds functionerend. De geleverde camera heeft out of de box een paar tellen gewerkt en na de vereiste update niet meer!
Pluspunten
Zeer scherpe prijs Via de chat goed en snel te woord gestaan. Snelle levertijd
Pluspunten
Vooraf goed telefonisch advies. Goede voorlichting over product. Waardoor ik goedkoper uit was goede service dus.
VerbeterpuntenGeen top bedrijf goede service.
Pluspunten
Snelle levering, prima product geleverd gekregen
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.