Pluspunten
Goede info
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Dit was mijn eerste bestelling bij QUOFI, dus was ik wat huiverig....zou 't allemaal goed gaan....nou het ging buitengewoon prima, goede communicatie en mijn product werd keurig op tijd geleverd! Ik bestel het wel bij Quofi.nl!!
Pluspunten
Goede communicatie van de klantenservice. Product had een wat langere levertijd (stond ook op de site), maar Quofi heeft er alles aan gedaan om het tijdig te leveren (en dat is ook gelukt).
VerbeterpuntenFacturen direct doormailen
Pluspunten
Alles gewoon erg goed
VerbeterpuntenIk zou het echt niet weten. Had nog nooit van dit bedrijf gehoord,maar is echt een aanrader
Pluspunten
Ik kan geen negatieve dingen vermelden, producten zijn precies wat besteld was, snelle levering. Gezien de kwaliteit van de producten zal er niet snel gebruik gemaakt worden van "aftercare" dus kan daar ook niet over oordelen.
Pluspunten
Telefonisch goed geholpen bij een vraag.
Verbeterpunten-
De app werkt niet Gebruikt naam en wachtwoord . Werk niet op de app . En dat is erg jammer Er wordt ook niet terug gemaild helaas!
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
levert wat je vraagt, snel en betrouwbaar
Pluspunten
goede informatieverstrekking, afhandeling
Verbeterpuntenprijs kan altijd naar beneden m.b.t. hang en sluitwerk pak maar 25% marge ipv 40%
Pluspunten
Een eerste kennismaking is zeer goed meegevallen.
VerbeterpuntenNa een eerste aankoop is het moeilijk te beoordelen.
Pluspunten
Snelle levering!!
Pluspunten
Goede producten tegen een aantrekkelijke prijs
VerbeterpuntenMinder bijgeluiden wanneer ik met iemand aan de telefoon spreek. Kon de gesprekken woordelijk verstaan van de andere medewerkers.
Pluspunten
Zeer tevreden over de geleverde dienst
VerbeterpuntenGeen voor deze levering
Ga zo door en blijf vooral snel leveren!
Verpakken producten is onder maats.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.