Pluspunten
Vlotte levering! Goede producten en een gemakkelijk te gebruiken site
Pluspunten
levering volgens afspraak !
Pluspunten
Product voldoet aan de beschrijving.Zeer praktische steiger. Nergens zo goedkoop gevonden. En levertijd : 's middags besteld en toen ik 's anderendaags buiten kwam lag ie er al !
Pluspunten
Korte lijnen goed geregeld
Pluspunten
Laagste prijs mbt het door mij gewenste product en absoluut een zeer snelle levertijd!
VerbeterpuntenIk ben niet geïnformeerd over de levertijd resp. heb geen T & T code ontvangen van een transporteur. Het is dat ik toevallig eerder thuis kwam dan gepland, waardoor ik nog net de vervoerder aantrof, welke op het punt stond om weg te rijden. Het was handiger geweest als ik even was geïnformeerd over de levertijd. (welke overigens binnen 24 uur na mijn bestelling was!)
Pluspunten
Betrouwbaar en snelle levering. Prijs is goed te noemen, zeker omdat de kwaliteit van de producten goed zijn. Goed materiaal mag ook wel wat kosten.
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan.
Pluspunten
Alles liep perfect zowel de bestelling,levering als de kwaliteit van het product.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment met scherpe aanbiedingen
Pluspunten
Snel geleverd zoals aangegeven, en zeker ook een goede prijs.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenVerzendkosten mogen lager bij brievenbuspost. Gewoon één postzegeltje kan toch ook?
Factuur foutief opgemaakt. Had gevraagd mijn btw-nr toe te voegen. En hebben ordernr aangepast in mijn btw-nr.
Pluspunten
Zeer tevreden. Groot aanbod. gratis verzending, heldere mails status bestelling
VerbeterpuntenVeel onderdelen (deurbeslag) ontbreekt info
Pluspunten
zowel per E mail als per telefoon wordt snel en correct geholpen.
Pluspunten
Heldere communicatie en sneller geleverd dan beloofd.
Pluspunten
Er waren enkele punten fout gegaan met mijn bestelling, maar nadat ik hierover gebeld ha, is dit goed en snel opgelost.
VerbeterpuntenAfgesproken leverdatum niet bereikt. Bestelling niet compleet. Verkeerde uitvoering van bestelling geleverd.
Pluspunten
Zeer flexibel bij aanpassingen :-)
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.