Pluspunten
scherpe prijs en snelle levering.
Pluspunten
Erg makkelijk, bestellen via website, betalen en de volgende dag bezorgd! Prima verpakt zonder overbodig plastic of karton!
Graag een factuur leveren, nu moet ik er elke keer om vragen
Pluspunten
Ze komen gemaakte afspraken na! TOP!
Pluspunten
Zeer snelle levertijd, ook geen enkel probleem als je iets retour wil sturen, ook dat is zonder kosten en je geld zeer snel weer teruggestort... zeer goede ervaring!!
Pluspunten
Snel geleverd. Goed verpakt.
VerbeterpuntenEen bezorgtijd indicatie zou fijn zijn. Bijvoorbeeld als : we komen tussen 1200 uur en 15.00 uur.
Pluspunten
Mooie prijzen Snelle levering
VerbeterpuntenWeet op dit moment geen verbeterpunten te bedenken.
Handleiding erbij om het kluisje uit te verpakking te verwijderen. 1ste medewerker van de klantenservice maakte verkeerde afspraak, 2e medewerker loste dit gelukkig op.
Pluspunten
Helder en snel
Pluspunten
Updates omtrent je bestelling! Erg prettig om te ontvangen Uitgebreide produktomschrijving en specificaties.
Pluspunten
Goede site, gunstige prijs, goed telefonisch bereikbaar en vriendelijk.
VerbeterpuntenOp de pakbon staat een track en trace code, maar de bestelling wordt door een andere vervoerder afgeleverd. Dit is weliswaar vermeld in eerdere mail, maar werkt toch erg verwarrend. Behalve bevestiging bestelling, zie je in eerste instantie niet dat mails van Quofi afkomstig zijn . Dit is lastig bij snel terugvinden van info.
Pluspunten
Snelle levertijd en goede kwaliteit/prijsverhoging.
Pluspunten
goed product, prima prijs, snelle levering, aardige en behulpzame chauffeur.
Pluspunten
Niks op aan te merken. Gewoon goed en snel en betaalbaar.
Pluspunten
Bezorging op de afgesproken datum werkte perfect. Produkt in kwestie was snel en gemakklijk te monteren.
VerbeterpuntenWeet ik nog niet, maar ik ga vaker terugkomen!
Pluspunten
Levering binnen een werkdag.
VerbeterpuntenBij levering wordt het pakket voor de deur gezet. Ookal regent het. Dat ben ik zelf niet gewend, toch fijner als ze het dan anders oplossen i.p.v. voor de deur te zetten.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.