Pluspunten
goede prijs en snelle service
Verbeterpunten.
Pluspunten
Vandaag besteld , morgen in huis perfect, goed verpakt, en artikel was goedkoper dan b.v Bol.com, via Bol.com kwam ik bij dit bedrijf uit. Bol.com had het product niet meer en gaf op de web site aan dat Quofi.nl wel dit product kon leveren, en het was ook € 5, 00 goed koper, goeie reclame voor het bedrijf, en mis kleun voor Bol.com
VerbeterpuntenGewoom je zelf blijven
Pluspunten
Een Prima product voor een Prima prijs welke snel en volgens acspraak werd geleverd! Volgende bestelling van dit product gast zeker weer bij dit bedrijf geplaatst worden. #Aanrader
Pluspunten
Snelle en goede adviezen bij een vraag.
Pluspunten
Goed assortiment, snelle levering en scherpe prijs!
VerbeterpuntenDe website heeft nog wat foutjes, adresboek invullen gaat niet en ik zie mijn bestelling niet terug in het overzicht. Als het maar geleverd word;)
Geen was perfect
Pluspunten
Groot assortiment voor scherpe prijzen. Veel spullen gevonden die nergens anders verkrijgbaar waren!
Pluspunten
Snel geleverd en goede prijs
Verbeterpunteneventueel een klantenservice dat je ergens met productvragen terecht kan.
Pluspunten
n.v.t.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering, kortom prima.
VerbeterpuntenGeen
Beste Tools en service, Bedankt voor uw beoordeling. Graag hoor ik van u wat er mis is gegaan tijdens de bestelprocedure. Dan kunnen we kijken of we nog wat kunnen betekenen voor u. Met vriendelijke groet, Rosa Quofi.nl
Pluspunten
Pluspunten
Zeer scherpe prijzen.
VerbeterpuntenDe betalingsmethoden uitbreiden en verduidelijken.
check of alles bij de order zit en alles uitgeleverd wordt..
Pluspunten
Scherpe prijs en zeer snelle levering.
Pluspunten
Doen wat ze beloven
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.