Pluspunten
Prijs en levertijd oké. Wat jammer is dat het een retour set betrof.
VerbeterpuntenHad het idee dat het al een set was dat al bij een klant was geweest en retour gestuurd.
Pluspunten
Gewoon alles goed.
Pluspunten
Lekkere chocoladereep!
Pluspunten
Probleemloos zaken doen via inernet
Pluspunten
Weborder probleemloos verlopen. Voor 21:30 besteld inderdaad de volgende werkdag geleverd. Mooie service en scherpe prijs.
VerbeterpuntenBestelde onderdelen (in dit geval raamuitzetters) zijn in een doos zonder verpakkingsmateriaal geleverd. Dat is wel wat minder. Een paar luchtzakjes o.i.d. en de onderdelen in een zakje of wat noppenfolie zodat ze ook gescheiden in het doosje liggen doen in zo'n geval wonderen. Kost misschien een euro meer of zo, maar minder kans op beschadigingen en komt een stuk professioneler over.
Pluspunten
Alles conform afspraak, goede prijzen, snelle levering
Pluspunten
Vlot geleverd, goede prijs!
Pluspunten
Snelle levering Goede communicatie, Redelijke prijzen met leuke aanbiedingen. Echt een aanrader.
Pluspunten
Alles prima. Duidelijke website, snelle levering, prima kwaliteit. Goede prijs.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Blik Bison houtsealer - kopse kanten - 750 ml - transparant - 6302542 snel nodig en bij Quofi besteld, volgende dag netjes in huis. voor redelijke verzendkosten €3,26
VerbeterpuntenNa de bevestiging van de bestelling radiostilte en ineens stond de postbode voor de deur. Omdat dit mijn eerste bestelling bij Quofi was kwam dit wat vreemd over en wist ik niet wat te verwachten. Beter ff laten weten wanneer je spulletjes behandeld/ verzonden worden. Verder prima zo.
Pluspunten
Prima webshop, goede prijzen en betrouwbare levertijd. Support is ook prima in orde. Kennis over en kwaliteit van de producten is eveneens prima in orde. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
heb geen rekening gehad wat ik heb bestelt was voor iemand anders vervelend
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.