VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Super snelle afhandeling. Prodcuten snel jn huis en bij retourneren ook weer snel geld retour. Contact via de chat is super snel.
VerbeterpuntenMisschien kan er iets meer doorgevraagd worden. Ik zocht een demper bij een bestaande scharnier. Ikhad blijkbaar zelf de verkeerde scharnier in mijn hoofd. Als de medeerker een controle vraag had gesteld over de scharnier. Hadden we kunnen vaststellen dat ik een andere had dan ik dacht. Waardoor ik een andere demper moest hebben. Dat had twee keer verzendkosten gescheeld en ik had direct het juiste product in huis gehad.
Pluspunten
prima service /snelle levereing / goede prijs
Pluspunten
Aantrekkelijke prijs - in vergelijk met andere aanbieders. Maakt waar wat er gecommuniceerd wordt: levering volgens aankondiging.
VerbeterpuntenKwaliteit - van wat? Het product van een ander, dus nvt. Snelheid maakt meestal niet uit, zolang elke toezegging wordt waargemaakt. Duurt het langer dan aangegeven, dan is het irritant. Communicatie: een tikkeltje te veel. Bijv. geen behoefte aan bericht dat iets onderweg is: ik verwacht gewoon dat de bestelling wordt gepost en ik zie het wel verschijnen. "Niet omdat het moet, maar omdat het kan". Pas hier mee op dus. Over-communicatie wordt een steeds erger fenomeen. Mijn mailbox zit er vol mee (bij elke bestelling).
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit
VerbeterpuntenBetere communicatie nodig onderling, na twee maal het verkeerde artikel geleverd gekregen heb ik het opgegeven en ben ik het ergens anders aan gaan schaffen
Pluspunten
Artikel is volgens de belofte de volgende dag geleverd ondanks dat ik vind minuten voor de deadline heb besteld.
Pluspunten
Duidelijke website, product was goed gefotografeerd en omschreven en werd de volgende dag al geleverd. Zeer tevreden dus!
Pluspunten
super bedrijf
Verbeterpuntenik zou het niet weten alles was OK !
Pluspunten
snel, goed en prima kwaliteit.
Pluspunten
Tot nu toe zijn mijn bevindingen uiterst positief. Het is de eerste keer dat ik met dit bedrijf zaken doe. Levering prima op tijd en keurig verpakt. Een professioneel bedrijf is mijn eerste indruk
Pluspunten
Hele snelle levering op zaterdag. Ik had gedacht dat pas maandag of dinsdag geleverd zou worden.
Pluspunten
Pluspunten
In de avond kan er nog besteld worden, en dan toch nog de volgende dag in huis.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle goede levering, product na behoren , goed verpakt, nette mensen aan de telefoon
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Alles staat voor een goede prijs aangeboden, de levering is snel. Als je iets terug wil sturen krijg je een retour-formulier dus geen moeilijk gedoe allemaal. Spullen zijn ook gewoon goed.
Pluspunten
Duidelijke webshop
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle en goede communicatie via e-mail. Snelle en correcte afhandeling van retouraanvraag. Goede service verlening (bijboeking op order mogelijk).
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
uitstekend! vrijdagavond besteld en zaterdag al in gebruik :)
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.