Pluspunten
Groot assortiment.
Meer duidelijkheid omtrent verzendmethode, track & trace melden van PostNL en vervolgens met andere transporteur versturen. Overigens wel volgende werkdag geleverd.
Pluspunten
VerbeterpuntenToezegging op site nakomen, geen track en trace ontvangen, maar het pakketje was er wel op de te verwachten dag.
Pluspunten
Oké
Pluspunten
Snelle levering , alles netjes zoals afgesproken. Kortom prima!
Pluspunten
snel geleverd en retour
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en goedkoop
VerbeterpuntenOnduidelijkheid in de beschrijving op de site over het aantal producten in de verpakking.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering.
Pluspunten
nette correspondentie over levering. geen verzendkosten
Verbeterpuntende kapstokhaken hebben verschillende kleine beschadigingen, scherpe hoekjes etc. Zien er erg goedkoop uit terwijl ze toch niet erg goedkoop zijn. Erg jammer. Omdat we snel een kapstok willen willen we ze niet weer terugsturen, maar zou het niet aanraden deze kapstokhaken te kopen als kwaliteit niet kan worden gegarandeerd.
Beste meneer Verburg, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat uw bestelling beschadiging heeft opgelopen. Kunt u ons misschien wat foto's opsturen dan kunnen we kijken of we nog iets voor u kunnen doen. De foto's mag u sturen naar [email protected]. Excuses voor het ongemak, met vriendelijke groet, Rosa, Quofi.nl
Pluspunten
De prijs en de snelle en nette levering
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.