Pluspunten
Goede website
VerbeterpuntenMail sturen of het product verzonden is.
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Zeer over te spreken
Pluspunten
Werd binnen 1 uur na versturen bestelling gebeld door bedrijf omdat de lichtkleur van de lampen niet binnen 2 dagen geleverd kon worden. Of we akkoord waren met andere lichtkleur.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, Goede prijs/kwaliteitsverhouding, Goede duidelijke website, Goede betaalmogelijkheden
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik heb nog steeds geen terug gaven gezien van de drempel die ik terug gebracht heb graag reactie hierop
Pluspunten
Duidelijke website, lage prijzen en snel en deugdelijk geleverd!
Pluspunten
Snel en goed geleverd volgens specificaties.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer vriendelijke verkoopmedewerker heeft mij telefonisch geholpen met het uitzoeken van de juiste deurklink.
Pluspunten
Telefonisch snel geholpen Goede prijs
VerbeterpuntenLeverdatum aanhouden , het is frustrerend om niet op de afgesproken dag je pakketje te ontvangen. Ook al ligt dit vaak aan de transporteur , quofi wordt erop aangekeken.
Pluspunten
Helpdesk was snel bereikbaar via chat en hebben mij goed voortgeholpen.
Pluspunten
Goede omschrijving van het gekochte product.
Pluspunten
netjes vermeld dat de levertijd wat langer is.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.