Pluspunten
Groot bedrijf
VerbeterpuntenNu wil ik niet zeggen dat dit altijd zo gaat maat deze keer gingen ze goed de mist in! En compensatie...? Nee hoor. Een fout van Destil die erg lang duurde om goed te maken met wantrouwen van hun kant. Jammer!
Pluspunten
Goedkoop, voor gewoon goed product
Pluspunten
Super snelle levering. 21:25 besteld, volgende dag in huis.
VerbeterpuntenGeen mailtje ontvangen over verwachte levertijd. Maar geeft niet was er super snel.
Pluspunten
De prijs was echt de beste van heel het Nederlandse internet. De verpakking was zeer degelijk en de snelheid van leveren exact zoals ze aangaven. Ik zal zeker nog eens de site bezoeken.
VerbeterpuntenDe hoeveelheid verschillende bevestigingsmails, waaronder bevestiging van aankoop, losse mail met factuur en dan nog eens een mail met de verzendcode. Ik zou dit beperken tot 2 mails maximaal.
Pluspunten
Prima bedrijf, bestelling op tijd, communicatie was snel en netjes.
VerbeterpuntenOptie om factuur op bedrijfsnaam te zetten
Pluspunten
Snelle nette levering.
Pluspunten
Boven de 20 euro geen verzendkosten op goed geprijsde artikelen.
Pluspunten
Op vrijddagmiddag telefonisch contact gehad of het mogelijk was houtreparatieproduct die dag nog met PostNL te verzenden, terwijl levertijd op eerstvolgende werkdag (dus na het weekend) stond. Dat kon en ik had het daadwerkelijk zaterdag in huis en kon gelijk aan de slag.
Pluspunten
Snel geleverd!
Pluspunten
vlotte service tegen een redelijke prijs
Pluspunten
Geld van mijn retour bestelling snel terug ontvangen
VerbeterpuntenDoor een voorraad fout van quofi heb ik de verkeerde raamboompjes geleverd gekregen deze waren volgens de site op voorraad maar heb verkeerde ontvangen. Deze in overleg met quofi retour gestuurd maar tot op heden nog steeds niet de juisten ontvangen. Inmiddels een week verder en nog niks gehoord wanneer ik eindelijk de juisten raamboompjes zal ontvangen. Graag beter en duidelijk communiceren !
Pluspunten
VerbeterpuntenCommunicatie aangaande track en trace nummer. Op de pagina van destil voor 3 euro minder voor hetzelfde artikel, terwijl dit hetzelfde bedrijf betreft. Te ingewikkeld om je als bedrijf ff in te schrijven.
Pluspunten
Snelle correcte levering zoals aangegeven
Pluspunten
verwachte tijd van levering was 2-5 dagen, echter na 2 dagen al geleverd. TOP!.
Verbeterpuntengeen
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.