Pluspunten
snelle levering van het bestelde product.
Pluspunten
Snel geleverde producten via Internet en netjes op tijd, tegen een zeer concurrerende prijs en ook nog gratis thuis bezorgd. Mijn dank hiervoor. Met vriendelijke groet Jos van der Ven.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goeie snelle service.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie
Pluspunten
Super snelle levering en product voldeed aan verwachting .
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering. Product past precies. Gekozen aantal ook geleverd.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Snelheid levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering van product.
VerbeterpuntenIk had een klein onderdeel besteld dat ook in een dikkere envelop zou hebben gepast. Ik kreeg echter een redelijk groot doosje dat voor het grootste gedeelte met verpakkingsmateriaal was gevuld. Hier zou een envelop toereikend zijn geweest.
Pluspunten
Top levering en voordeligste op dit moment voor de Altrex-trap!
Pluspunten
De laagste prijs voor het product. Ik had gezocht via Kieskeurig.nl en op andere manieren. Verder vond ik het erg handig dat ik een mailtje kreeg met de pakbon waarin ik kon doorklikken naar de track-en-trace met info over de bezorgtijd. Ik hoefde daarvoor geen toeren uit te halen met inloggen en wachtwoorden etc.. Top!.
VerbeterpuntenIk had de bestelling geplaatst op een weekend-dag. Ik had niet verwacht dat het dan pas op dinsdag geleverd zou worden. Het staat wel ergens op de site, maar ik had het tijdens het bestelproces niet gezien.
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenOpletten dat het product geleverd wordt wat er is besteld
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding , netjes verpakt geleverd.
Verbeterpuntenn,v,t,
Pluspunten
Alles was keurig netjes volgens afspraak. Doe nooit mee met beoordelingen maar deze keer maak ik graag een uitzondering, ik ben dik tevreden.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.