Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenIn plaats van een maattabel (waarmee jij je maat moet bepalen), zou het wellicht handiger zijn om van elk kledingstuk de verschillende maten te melden, incl. mouwlengte. Dan kun je zelf kiezen welke maat je bestelt en heb je waarschijnlijk een grotere tevredenheid. En als dat niet kan, dan zou ik bij elk kledingstuk graag de mouwlengte of pijplengte willen weten.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie via de mail.
Pluspunten
Gratis en snelle levering, Groot assortiment
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling van de bestelling.
Pluspunten
Na de bestelling snel geleverd
Bestelling beter afwerken. Concequenties van fouten gemaakt door u in de levering niet bij de klant neerleggen.
Pluspunten
Ik heb voor de eerste keer besteld bij jullie. Ging heel vlot en de volgende ochtend gelijk binnen gekregen. Website is duidelijk. Ik vind het ook fijn dat je niet je eerst helemaal hoeft te registeren. Ben er zeer tevreden over
Pluspunten
Prima product voor goede prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en goedkoop. Tevens geen gedoe met verzendkosten.
VerbeterpuntenHelaas ik kan er geen bedenken
Pluspunten
snel geleverd
Verbeterpuntengraag mogelijkheid om per factuur te betalen
Pluspunten
Prima kwaliteit, goede prijs en vlotte levering. Voor een volgende bestelling kijk ik weer bij Quofi.nl!
Pluspunten
uitgebreid en relatief goedkoop aanbod met een lage grens voor gratis verzending
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en betrouwbare levering. Prijs is prima, vergelijkbaar met bol.com. Dit was mijn eerste bestelling en ik ben 100% tevreden.
VerbeterpuntenOp het moment geen verbeterpunten.
Pluspunten
ik zocht een werkboek voor mn zoon en kwam hierbij terecht. een onbekend bedrijf maar ik heb deze opgeslagen bij mijn favorieten. ik had geen huisnummer ingevuld en kreeg heel accuraat een mail of ik deze kon doorgeven zodat het pakket nog dezelfde dag verzonden kon worden. top!
Pluspunten
snel geleverd goed ingepakt geen gedoe!
Pluspunten
Prijs staat inclusief btw op de site, Wordt niet eerst zonder btw aangegeven als bij veel andere bedrijven. Was de goedkoopste
Pluspunten
Goed telefonisch contact! Zeer correct!
VerbeterpuntenVandaag besteld, morgen in huis!......., behalve op zondag!
Pluspunten
Zie negens
VerbeterpuntenGeen
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.