Pluspunten
kundig, snel oplossingsgericht en meedenkend
VerbeterpuntenBij overleg met de klant misschien even checken of ook onderdelen die bij het hoofdproduct horen te zitten aanwezig zijn of apart meebesteld moeten worden.
Pluspunten
Goeie bereikbaarheid, service en communicatie.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
communicatie uitstekend
VerbeterpuntenDe prijs was veel te hoog voor het gebodene.
Pluspunten
Lage prijs voor kwalitatieve producten.
VerbeterpuntenBetere communicatie. en vooral leveren op afgesproken dag en niet 4 degen later.
Beste Ronald, Bedankt voor uw beoordeling. Ik heb even uitgezocht waar het mis is gegaan. U had bij uw bestelling een tweede artikel die wij niet standaard op voorraad hebben, waardoor ook het artikel wat wel op voorraad was vertraging heeft opgelopen. We proberen bestellingen zoveel mogelijk compleet te leveren. Wij hadden u hiervan op de hoogte moeten houden en zullen hier beter op letten. Excuses voor het ongemak en alsnog succes met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Quofi.nl
Pluspunten
Zending kwijtgeraakt door postnl dus niet de volgende dag maar de dag erna geleverd daarom een 8.
VerbeterpuntenNiets perfect opgelost door nog een kist op te sturen
Pluspunten
communicatie dmv e-mails over de status van de bestelling
VerbeterpuntenDe verzendkosten zijn hoog in vergelijking met het product; dit kan(in sommige/enkele gevallen) opgelost worden door een kleinere verpakking te kiezen.
Pluspunten
Goedkoop , snelle levering en bestelling is makkelijk te volgen
Verbeterpunt: op de website is slechte het juiste artikel te vinden...Omdat de prijs goed is loont het de moeite om hier iets meer tijd in te steken, maar handig is het niet. Ik zocht op plankdragers van element system. Bepaalde lengtes zijn er wel, maar erg slecht te vinden.
Pluspunten
Doet wat het zegt te doen
Pluspunten
Hele snelle levering!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Nette prijs. Vlotte levering
VerbeterpuntenWeinig informatie over producten op de site bv afmeting afbeelding uit verschillende hoeken
Pluspunten
Pluspunten
Levering volgens afspraak :)
Pluspunten
Ik werd goed op de hoogte gehouden omdat mijn bestelling niet compleet was omdat er niet genoeg op voorraad was.
VerbeterpuntenMeer voorraad
Pluspunten
TOP ZOWEL BESTELLEN ALS OOK LEVERING TOP!!!!!
Pluspunten
zaak goed geregeld snel geleverd.
Verbeterpuntenhet kan natuurlijk altijd beter zou je zeggen maar wij weten toch niet wat dus ga zo verder.
Pluspunten
Zelfs coir een kleine bestselling even supersnelle levering tegen lage verzendkosten.
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.