VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
snelle levering en was goedkoopste
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snel, goede prijzen
Pluspunten
Wat een snelle levering. Goed geregeld!!! Zo kan de klus zonder oponthoud doorgaan.
Pluspunten
Gratis retourneren..
Pluspunten
Geleverd op de datum die ik opgegeven had.
Pluspunten
Correcte levering
VerbeterpuntenSlechte communicatie Laattijdig
Track and trace code heeft niet gewerkt! Waren dus ook niet thuis toen 4 meter lange materialen werden afgeleverd, erg onhandig!
Geachte, Bedankt voor uw beoordeling. We hebben een externe vervoerder in moeten schakelen en uiteindelijk is er vergeten daar een tijd-indicatie aan te hangen. De track en trace functie werkte daardoor niet. Onze excuses voor het ongemak, maar wensen u succes met de aankoop. met vriendelijke groet, Quofi.nl
Pluspunten
Ze waren de goedkoopste, geen verzendkosten, en binnen 1 dag in huis. En tussendoor op de hoogte gehouden via Track en Trace. Zo moet het !
VerbeterpuntenDe site kan nog duidelijker.
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke site. After sales zeer vriendelijk en meedenkend.
Pluspunten
G>M.
VerbeterpuntenG.M.
Pluspunten
Bezorging had vertraging maar na een belletje snel geregeld dat het die dag nog werd bezorgd. goede service!
Op de site staat een levertijd van 2 dagen, het ene artikel is pas naar 6 dagen geleverd de ander is op dit moment na 7 dagen nog steeds niet geleverd
Geachte, We geven aan op onze website dat de levertijd meer dan 2 werkdagen is. We proberen altijd de levertijd zo kort mogelijk te houden. Alleen zijn er weleens artikelen die de leverancier even niet op voorraad heeft en daardoor wordt de levertijd dan ook wat langer. Onze excuses voor de wat langere levertijd. Succes met uw aankoop. met vriendelijke groet, Quofi.nl
Pluspunten
Snelle levering en goed product!
VerbeterpuntenTIP: Communicatie over het logistieke gedeelte. Had een post NL track en trace code gekregen,maar de trap kwam met een ander logistiek transport, waardoor het pakket niet was te volgen.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snel en reageren op de mail
Verbeterpuntenleveringen niet door de chauffeur buiten achterlaten...
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.