Pluspunten
Snelle levering, eersteklas materiaal
VerbeterpuntenDoorgaan zo!
Pluspunten
Goed, snel en perfect.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Uitstekende service, goede communicatie, komen afspraken na. Omdat ik via de site geen mengbekers kon bestellen telefonisch contact opgenomen met Quofi.nl, het probleem uitgelegd. Medewerker heeft de bekers aan de bestelling toegevoegd zodat wij deze toch geleverd kregen, en omdat de bestelling al betaald was heeft hij de bekers gratis meegestuurd. Dat noem ik nu service en klantvriendelijk.
VerbeterpuntenWebsite up to dat houden. De mengbekers van repair care zijn niet via de site te bestellen ondanks dat er bij bepaalde producten naar verwezen wordt.
Pluspunten
goedkoop
Verbeterpuntenlevertijd. Niet iets beloven wat je niet nakomt.
Geachte heer, Bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. Uit onze gegevens blijkt dat er inderdaad te laat is geleverd ivm een voorraad die niet klopte, bij 1 van de 4 artikelen die bested waren. Dit had gemeld moeten worden via de mail maar is helaas niet gebeurd, waarvoor onze excuses. Zullen hier scherper op letten in het vervolg. Succes met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Quofi
Pluspunten
Snel en goed
VerbeterpuntenHeb ik nog niet ontdekt. .
Pluspunten
Zeer snelle en betrouwbare levering. Binnen 24 uur is ook echt binnen 24 uur. Groot assortiment met spullen die een ander vaak niet heeft.
VerbeterpuntenArtikelen zijn niet altijd gemakkelijk te vinden op de website.
Pluspunten
helderheid site snelheid van levering
Pluspunten
snelle reactie, eerlijk antwoord, komt betrouwbaar over.
Verbeterpuntennvt.
Pluspunten
Prima levering
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt
Pluspunten
top producten tegen redelijke prijzen
Verbeterpuntenkan ik zo nog niet vinden
Pluspunten
Huiscijfers besteld. Scherpe prijs, levertijd wel meer dan 2 werkdagen. Daar nog eens na de bestelling netjes over bericht en met een week ze toch gewoon al in huis... Top! Geen verzendkosten en netjes verpakt. Ze hangen inmiddels en ik ben er meer dan blij mee!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Duidelijke site en snelle levering
VerbeterpuntenTot nu toe geen gevondenp
Pluspunten
Gewoon goed
Verbeterpunteng
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.