Pluspunten
Gewoon goed, snel en de goedkoopste! Verzendkosten waren inclusief, dacht boven de € 25.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
goedkoop , snel en duidelijk . geen verzendkosten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed getoonde videofilmpjes. Assortiment is overzichtelijk en goed beschreven. Prijs en kwaliteit zeer goed
Pluspunten
TOP
Pluspunten
Na lang zoekwn toch goedkoop iets kunnen betekenen voor me brievenbus
VerbeterpuntenHet zou wel fijn zijn als je een e-mail krijgt dat het pakket onderweg is
Pluspunten
Correcte en snelle leverring
Pluspunten
Prima communicatie en snelle levering volgens afspraak.
Pluspunten
bestellen ging snel en makkelijk
Verbeterpuntenlevertijd van bestellen tot aflevering aan huis was 1 week dat is veel te lang voor een postorder bedrijf.
Beste B Hulst, Bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. Uit onze gegevens blijkt dat u een Bosch artikel besteld heeft bij ons. Dit artikel was helaas niet standaard op voorraad en is besteld bij onze leverancier vandaar dat het wat langer duurde met levering. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Quofi
Pluspunten
Duidelijk site en snelle levering
Pluspunten
Duidelijk website - klantvriendelijk opgezet - snelle levertijd
Pluspunten
Ik heb mijn bestelling geannuleerd omdat de levertijd voor mij te lang was. Een zeer vriendelijke medewerkster vertelde mij dat als ik de schoenen elders eerder geleverd kon krijgen. Ik de bestelling bij jullie mocht annuleren en mijn geld terug zou krijgen. Dit was aan de orde en binnen enkele dagen stond het geld weer op mijn rekening. Voor een volgende keer weet ik jullie te vinden :)
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering
Pluspunten
gewoon fijn om te winkelen en de vele mogelijkheden om uit te kiezen
Verbeterpuntendoorgaan zo
Pluspunten
Artikel was niet voorradig, maar werd toch binnen enkel dagen bezorgd. Dit werd meteen medegedeeld. Prima site.
Pluspunten
snelle levering goed product goede informatie per telefoon website up-to-date
Pluspunten
Zeer snelle levering tegen een concurrerende prijs
Pluspunten
Goede site, helder productenoverzicht. Welk heel erg veel meldingen, omdat "product op voorraad" niet direct geleverd kon worden.
VerbeterpuntenVoorraadadministratie lijkt niet goed gekoppeld te zijn aan de site. Product op voorraad vereiste langere besteltijd en latere levering.
Pluspunten
snel en goedkoop
Verbeterpuntengeen
101 Laurent Janssensstraat
Tilburg 5048 AR
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.